Evil eye.

Alltså förlåt, nu blir det en jäkla massa inlägg och länkar, men den här måste ni se, har aldrig sett en sötare unge förut =) 

Häftigt!

Kolla vad jag hittade, man kan inte sluta titta nästan.

Salsa baby!


Alltså, jag har två ben, men sög iallafall...

Best friends 4ever = Sant

Kunde inte sova inatt. Nej det berodde inte på att jag var nervös inför tentan, detta berodde på något helt annat. Kom o tänka på en gammal barndomsvän till mig som helt har försvunnit ur mitt liv. Det var nästan så att jag hade glömt bort henne, men igår natt skulle hon dyka upp, av alla tillfällen! Den ena tanken ledde till den andra och plötsligt var mina tankar på hennes balkong en gång för många år sedan. Detta fortsatte ett bra tag och allt från Pringels med ostsmak och tidiga mornar i klätterträdet ploppade upp i mitt trötta huvud. 

Jag och min bästis delade best friends-hjärta och skrev kontrakt på att vi skulle vara bästisar ändå till nian, om inte längre! Så här blev det så klart inte. Uppbrottet var väldigt jobbigt för mig, på den här tiden var ju bästisen superviktig. Helt plötsligt var man lämnad ensam i högstadiets läskiga korridorer. Detta tog man sig så klart igenom och man skaffade sig nya vänner, men det satte sina spår.

Som sagt hade jag nästan glömt bort henne och det är ju egentligen ganska läskigt hur folk som har stått en så nära och betytt så mycket för en bara försvinner och glöms bort, men för att utvecklas måste man nog växa ifrån vissa vänner, hur jobbigt det än är...

image105

Äntligen!

Nu är det över! Jag överlevde första tentan, men gud så mör man var efteråt. Satt bara en o en halv timme och det kändes som om det gick bra iallafall. Hoppas hoppas! Nu kan man verkligen ta det lugnt i helgen utan ångest över utebliven läsning. På måndag tar vi nya tag igen och då ska jag göra allting rätt som jag gjorde fel nu. Yes.

Wish me luck.

Varför är jag inte nervös för? Första tentan imorn och jag är lugn som en filbunke trots att jag inte kan ett skvatt. Skvatt, där har du ett ord iMäth! Varsågod.

Tankar.

Jag måste bara få berätta att jag beundrar människor som bestämmer sig för någonting och sen verkligen genomför det. Kollade på Oprah imorse och fick se skitsnygga, lagom smala människor som för bara något år sedan var sådär riktigt USA-feta. Varför kan inte jag ha en lika stark karaktär och verkligen klara av saker som jag tar mig för? Märkte igår att jag har väldigt svårt att stå emot mitt godissug när en skål full med lösgodis står bredvid mig. Hur svårt kan det vara att bara låta bli egentligen? Jag tror att det måste gå så långt att jag märker att kilona ökar alldeles för fort för att jag ens ska börja tänka på att byta livsstil.

Människor som bestämmer sig för att tex sluta röka eller dricka och verkligen klarar av det är mina största idoler. Så vill jag vara.

Lucky old häg.

"Turgumma, du är född med guldsked i mun" - Leifland.

Det kanske ligger någonting i det? Lite för lätt att tro att allt alltid löser sig dock. Dags att bli lite realistisk och ta tag i saker nu. Shape up Märy!


Rock away

Gud vad mycket man får gjort i tentatider! Jag har städat hela lägenheten, dammsugit, skurat OCH dammtorkat. Tvättat har jag ju som bekant gjort också. Pluggade nån timme imorse och kände mig förtjänt av en liten paus. Pausen har nu varat i ca. 2 timmar. Bra Marja! Usch, jag har aldrig varit bra på att plugga, men på ngt konstigt sätt har jag klarat mig och fått bra betyg iallafall. Om jag skulle klara mig på den stilen den här tentan också skulle jag bli oerhört lycklig. Sannorlikheten är dock minimal för detta är complicated =( Ibland undrar man vad man har gett sig in på...

Sex and candy.


Kommer ni ihåg den här gamla slagdängan med Marcy Playground?

Först kom ingenting, sen kom ingenting.

Lyssnade på MTV idag och till min förvåning spelade de bara braiga bitar med ordet Maria eller Mary. Detta måste betyda något tänkte jag för mig själv, kanske är det ett tecken? Men nej, tydligen är det Marie Bebådelsedag idag och detta skulle tydligen firas och inte bara med musik utan även med waffles. Härligt!

Åh vad rutten jag har varit på o skriva på sista tiden. Ingen rolig läsning alls. Jag behöver lite inspiration mina vänner. Give me.


Cinnamon rolls for the whole coin.

Fick besök av Daniel och en vän till honom idag. Passade ju bra eftersom jag är alldeles ensam här uppe den här veckan. Fick bullar och en tjusig ros också. Små överraskningar i vardagen behöver man ibland. Tack gräbbs =)

     image104     image104     image104     image104


Uuuuh

Tvättstugemarodörer är det värsta jag vet! Hade tid klockan ett idag, men halv två höll flickan före mig fortfarande på o tvätta. Ok tänkte jag, jag tar nästa tvättid klockan fyra. Går ut fem över fyra o ser att hon fortfarande har sitt lås på dörren! Där sade jag stop o belägg, traskade upp o plingade på hos damen. Ojoj förlåt, ska jag ta ut min tvätt? Neej det ska du inte du kan fortsätta tvätta hela natten. Nu är i alla fall min tvätt ren, men tyvärr fungerar ju inte torktumlaren som den ska, så kläderna hänger på tork i hela rummet. Nån som vill skänka en tvättmaskin samt tumlare till mig?

Men se där!

image103
Titta, det är ju min skola!


10.000 BC

Tjaa filmen var vällan sådär... Dock måste jag säga att det är häftigt hur dom kan få mammutarna (?) att se så äkta ut.

image102

Sunday service.

Har varit lite dålig på o uppdatera nu igen märker jag. Inte minst märks det på den dalande skaran readers. Får väl skylla på att jag har besök här uppe i helgen. Andrej kom o räddade mig från den ensamma tristessen. Schysst va! Men detta långväga besök minskar ju inte bara mitt bloggskrivande utan även timmar jag borde sitta med näsan i min oerhört intressanta kurslitteratur. Ah well så får det bli. Ha en skön söndag mina vänner!

Surprise surprise!

Jäklar vad bra jag e! Fick tillbaka hemtentan och jag hade högst poäng av hundra elever! Shit, jag som trodde det gick bara halvbra. Så fel man kan ha. Får nog jobba lite på självkänslan där tror jag. Sötisarna gav mig ett påskägg också för att jag grinat över att jag inte skulle få några i år. Ni e bäst gullungar! Me like. Glad påsk på er!

Vårsol

Enligt en säker källa har kommunen ställt ut solstolar nere vid Storsjön. Kanske blir en liten trip ner dit i helgen. Håll tummarna för solsken fänks.

image101

Unfair...

Japp då har familjen min lämnat mig i sticket o dragit till Thailäänd. Själv sitter man på sitt studentrum och det enda som fyller ens tankar är psykodynamiska teorier och diverse kommunikationsmodeller. Kul? Neej ='( Dessutom har vintern visat sitt vita ansikte och täckt alla fina grustrottoarer igen. Deppigt värre, men som någon klok sa: Man kan inte ha superduper kul om man inte har en o annan deppdag emellanåt. Förhoppningsvis blir helgen schweinrolig!

image100
Myspys

Lite bilder från veckan som gått.

       
I know, jag ska fixa photoshop o en bättre kamera, nån gång...

Fiasko.

Japp då har man varit duktig o varit iväg och tränat. Såg verkligen fram emot det här passet, dans med latinska rytmer stog det på schemat. Kom in i träningssalen och ser att ledaren har kjol och salsaskor på sig. Kände mig som ett fån där jag stog i mina baggybrallor och klumpiga gympaskor. Vi satte igång iallafall och mina soffliggarhöfter var inte riktigt med på noterna. Efter ett par låtar började jag mjukna lite och det var ganska kul faktiskt. Liite jobbigt var väl att framför mig hade jag en tjej som gått i Bounce (dansgrupp) och hennes höfter var det inge fel på vill jag lova! Men som sagt när man som bäst var igång släpper ledaren bomben. Vi skulle bilda ring och en o en skulle man in o shejka! Oh my lord! Där tappade ja rytmen direkt! Well well man får väl vara stolt över att man vågade iallafall men hädan efter kommer jag ägna mig åt annan dans =)
image94     VS.        image95

Shejka ässet

Pluggandet inför tentan är i full gång, eller njaa men jag har öppnat boken iallafall. Känns sådär men jag har nästan två veckor på mig så jag försöker intala mig själv att det är lugnt. Vi får se. Har äntligen tagit mig i kragen och bytt om till träningskläder. Ska till Fristilen och dansa lite tänkte jag. Hoppas det blir kul och att man fortsätter hänga där. Ganska mysigt gym faktiskt. Nej om man skulle bege sig då. Glöm inte! - Hundra höjdare ikväll, the premiere!!

Exciting ja visst

Jag tittar på Wallander. Brukar gilla sånna kiminalfilmer.. Iallafall helgen var kuul oh yeah! Nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas ni tyckte om dagens läsning!

Vaaaa?

"Vinner inte Charlotte Perelli ska jag spraymåla hela Sverige svart!" - Nina Lindgren

Nästa vinter...

image92
Vill jag ha en spark!


Centrum.

image91
Det är inte utan att man saknar Märstas myller en slaskig dag som denna. Eller??

Nina

Du e väl för gullig. Tänkte tillbaka på allt konstigt du sa igår haha, det är inte klokt så roligt! "Hon ser ut som en gardin som inte syns" "Onni oot, med Zlatan på!" "HEJ!!!!" Ja gud ja vad internt det blev. Lite roligt var oxå hur Subway-killen skulle styla med dressingflarran o tappade den rakt i min macka. Idioter som inte ger mig en endaste krona i rabatt för missödet.

Bubbel i magen.

Mätt som en plätt! Har inte gjort mkt mer än att äta idag tror jag. Jo, var ner på stan en sväng, dom har öppnat en ny affär, Rut m.fl heter den och det var en ganska trevlig lite butik i stil med Vero Moda. Fin fina påsar fick man oxå. Ja iallafall, jag och Karro satt o fes och jäste allt vad vi kunde (nej nu tog jag i) när Kumpa ringer och tvingar med oss på en raggarrunda i Daniels bil. Fyy vad jobbigt det var o sladda runt i åbäket med mat ända upp i strupen. Kändes som på gamla dagar när man åkte till Donken för att man inte hade ngt bättre för sig =) Nu sitter jag här alldeles ensam och tittar på The Holiday och är nykär i Jack Black haha! Mys!

image90

Fnittrigare kan ingen vara

Soup Torsdag igår. O herre min ge vad kul det var! Fortsatte från Oscars till Plaza och där var det drag vill jag lova. Det var ju Sankt Patriksdagen och då super folk som om de var födda i Irland. Eftersom jag är rödhårig kunde jag bete mig hur som helst och komma undan med det, men det gjorde jag inte! Hamnade på Subway vid tvåtiden och godare macka har jag aldrig smakat i mina dar. Där började det äckliga fnittret och folk måste trott att vi var födda 1994 som vi höll på. Fjortisbeteende är inte uppskattat, det vet jag. Men ibland får man faktiskt vara så där jobbig och skratta tills man får ont i magen. Man mår bra av det mina vänner. Time for school

Spooky!

Usch jag gillar inte mina överskrifter! Idag har vi haft en myskväll vi tjejor. Jag börjar se ett mönster. Tacos, Greys o massa skitsnack. Vi kollade även på Det okända och kom fram till att vi alla är lite rädda för att stänga persiennerna på kvällen, tänk om någon står där lixom. Jag är lite rädd för att titta i mörker också. Mattä har retat mig för detta och tycker det är jätteroligt att jag blundar innan jag släcker lampan. Dumma! Men iallafall jag kom över detta dravvel när jag flyttade upp till Östersund, man måste vara modig när man bor alldeles självt! Men efter det ruggiga programmet tror jag rädslan har kommit tillbaka. Läskigt att bo i en gammal skola, tänk om döda barn springer omkring här inne på nätterna!! Huva

Jag tycker inte om pyttipanna!

Men jag tycker om laxpytt har jag precis upptäckt. Helt ok var det iallafall. Mor och far, jag ber er nu offentligt om ursäkt för alla år då jag klagat på att vi fick korv "varje dag". Jag hatar att laga mat! Nej det gör jag inte egentligen men det är så himlans jobbigt att komma på vad man ska laga. Uppdrag till er där ute: Skicka lite tips på middagsmat så är ni söta =)

image88
 Smygreklam

BlondinMaria

image86
Vad blond jag var i somras!

Nu har jag rent samvete!

Så skönt. Fick svar av polisen idag och de bad mig ringa. De kunde iallafall se att Juliana inte hade några anhöriga och därför var det bara att klippa korten och slänga plånboken. Ringde banken också och tydligen går det att sätta in gamla pengar direkt på kontot. Hade inte kännts nå bra att använda pengarna om jag inte hade kollat upp hur det låg till. Det var nog meningen att jag skulle hitta plånboken, jag som är student o fattig. Tack Juliana, R.I.P

Awesome!

Helgen min var väldans trevlig! Räkmackor, Så ska det låta, Björn Rosenström (sådär iofs), Bio, Utgång, Vajn, Vänner, Schlager, flea market o annat härligt. Mys!

Stackars Juliana ='(

Blev en tur till loppis idag igen. Busschaufförerna här är ytterst trevliga här måste jag tillägga. Stjärna till er! Ja iallafall jag gjorde massa fina fynd. Kul =) Köpte mig en väska bland annat och denna väska gav mig ett litet etiskt dilemma. I väskan låg nämligen Juliana Borins plånbok med diverse kort och en femhundralapp. Stackars tant =( Räknade iallafall ut att hon måste vara död sen några år tillbaka och höll på att göra det enkelt för mig och ta pengarna. Men det lilla samvetet dök upp så nu har jag mailat polisen och frågat vad jag ska göra. Ibland är man väl en bra medborgare, visst? Förhoppningvis ser Juilana mig nu och blir väldigt tacksam...

Delikatess

Härligt! Har inhandlat två burkar getmese på stadens marknad. Väldigt svårt att få tag på så det gör faktiskt ingenting att det var dyrt. Ska bli gott på rostmackan mamma ;)

Sittningen

Här kommer ett urval bilder från sittningen. Speciellt den bilden där ja står o kniper ihop ögonen så de blir olika stora är snygg. Historian bakom är att jag stog o blundade o gjorde någon ful grimage, när jag tittar upp en sekund senare har jag en fet kamera i fejset. Kul att den ligger ute på internet så alla kan se, men iallafall, jag bjuder jag bjuder, Varsågoda!

                     

Frågan är vad som hände med Ninas boobies, Karros ofödda barn o Marjas huvud??

Lovely

Sittningen var väldigt skojsig och de flesta var väldigt snygga må jag säga. Men snyggast var nog ändå DiLeva. En tjej utklädd till Ragge vann pris för bästa utstyrsel. Vi skulle klätt ut oss till dom istället =) Men iallafall, det var riktigt najs att spöka ut sig i värsta 80talsskruden. Lägger upp lite bilder från mobilen, kommer mer sen när Nina skickar över från sin kamera.

   



Kvällens föreställning.


Dessa tjusiga damer ska jag, Nina och Karro gestalta ikväll.
Det blir benvärmare, snedlugg och blå ögonskugga. Kul!

Fiint!

Har haft en mysig kväll med mina fina vänner. Vi gjorde en alldeles egen o jättegod pizza o så blev d lite kolatårta till efterrätt som dom hade satt tjusiga ljus i. Fick en present oxå lite i efterskott sådär. Tack tjejer =) I like you a lot!


image67

Nya frojlan

image66
Jag är inte så olycklig som jag ser ut =)

Sköning


Ja jag vet att jag tipsar om gamla låtar, men jag gillar gamla låtar! Så det så.

Myslo!

image65













Den här lilla krabaten fick jag av mina kära vänner på min födelsedag.
De sa att jag skulle klämma på den när jag kände mig ensam. Den e skön!

Min rumsgranne

Ja jag har ju som bekant varit bortrest och detta utan att ha talat om det för min neighbour. Idag mötte jag flickan i porten och hon utbrister hur glad som helst: Heeej! Vad kul att se dig!!! Sen fortsätter hon att babbla på i hundratio och hon brukar knappt säga hej i vanliga fall. Iofs var det ganska kul att hon äntligen öppnar sig lite för mig men jag tror jag vet varför nu. Det första jag möts av när jag kliver innanför dörren är världens diskhög! Vilken skit va?

Reklam på bloggen

Alltså man börjar ju fundera. Som jag har förstått det så är reklamen på bloggen anpassad efter vad man skriver. iMatt har lite reklam om Dubai eftersom han har skrivit mycket om det och Gonzaloooo har endel reklam om GI-metoden, ja fråga mig inte varför. Den stora frågan är varför jag får reklam som tex "Sann kärlek från Thailand! Vackra thailändska kvinnor söker utländska män för sann kärlek!" eller "Gud älskar dig. Ja Gud älskar dig!". Jag måste skriva om väldigt skumma saker för att förtjäna något sådant. Eller?

Huva!

Jag tycker inte om MTV-programet Scarred. Helt sjukt vad sjukt det är! Människor skickar in filmer på när de skadar sig och det e hemskt! Jag var tvungen o kolla genom fingrarna och jag är inte ens äckelmagad. Tänk er dom där fotbollsbilderna där folk bryter benen fast 70 gånger värre. Uschanemej!

image63

Ronniur och Raggiur

Solen skiner, två minusgrader och ingen halka. Härligt! Fick lite beröm också av min arbetsgrupp som hade läst min tenta. Hoppas läraren är lika impad och ger mig finfina betyg. Snart ska jag o Kärolajne gå till matpiraten o shoppa lite. Skönt att komma ut en stund. Snart ska vi ha sittning också, på onsdag närmare bestämt. Temat är kändis, snälla ge mig lite förslag på vad jag ska klä ut mig till. Har ju inte allt för stora resurser när det kommer till utstyrseln. Vi funderade ju på Ronny och Ragge och Anna. Har ni något bättre förslag? Skulle vara kul att vara lite ful sådär =)

image62

För er kontrollfreaks

Här kan ni se vad studenterna hittar på på dagarna. Exciting, very!

Auklaaand

Tyckte jag kom på en bra ide till ett nytt blogginlägg. Men jag tror jag struntar i det för det var inte så intressant längre. Nu undrar ni säkert vad jag hade klurat ut och det ska jag tala om! Vasaloppet! Men tankarna kring det gick inte så mkt längre än till just överskriften. Satt o kollade imorse, ganska länge, och det var sjukt ointressant. Kollade iallafall, knäppa jag.

Det värsta jag har varit med om!

Ja då var man i norrland igen då. Flygresan gick bra förutom att jag blev förolämpad av en rullstolskille! Han stog före mig (satt före mig) i check-in kön med sina ledare och helt plötsligt ser jag hur han rätar ut långfingret (jäkligt sakta) och ger mig världens smajl. Som tur är ser hans ledare vad han håller på med för jävulstyg och trycker tillbaka fingret i hans hand igen. Har dom ingen hyffs nu för tiden männskorna?!

Ja det var iallafall inge kul att titta ut genom fönstret när vi närmade oss the eastsound för det var alldeles vitt och mulet! Ge mig min vår nu, det är inte bara Stockholmarna som ska få ha det bra!

Jag säger ådé!

image61
Hittade dom ingen finare bild på schlagervinnarna? Huvaligen


And nooow the end is near

Ja då börjar min vistelse på hemorten lida mot sitt slut. Nu blev jag osäker, kan man skriva så där? Aa men jag har haft det mkt trevligt måste jag säga. Födelsedagspartey och massa vänner, härligt! Skönt att bli lite bortskämd av mor o far oxå. Ska snart iväg till Moltas o kolla på schlager sen blir d inte så mkt mer denna gången.. Får se om ja kommer hem en sväng i påsk oxå men då e ju the family i Thai landet så d kan bli en aning tomt här på Smedsgränd. Nej men ja så är det.

RSS 2.0