Syrran var på charter.


Söööta!

Gone, baby gone

No more Teleflex! Känns ganska bra,för jag har fått nog av stället! Men vad  hända med Gittan o alla andra trevliga arbetskamrater??

Huvaligen!

Jag har märkt en sak. Alla i Östersund säger "Tackotack" titt som tätt och det stör mig! Usch vad fult det låter!

Pätrik

Har haft en väldigt trevlig kväll ikväll. Var med ett gäng från klassen och käkade middag på något tacoställe för att sedan fortsätta mot Östersunds fräsiga biograf. Vi såg Patrik 1,5 och jag tyckte faktiskt den var helt ok. Handlar om två gifta killar som ska adoptera ett barn och som av misstag råkar få en bråkig 15 årig kille. Gulligast var när Gustav Skarsgård ska säga till den här killen på skarpen med sin allra hårdaste röst :D

Jag har ju inget emot sånna där må bra filmer och inte svenska filmer heller för den delen, som många andra verkar ha, så jag vet inte om det är någon idé att rekommendera den för er filmkritiker där ute. Men jag gillade den!
Det fanns ett flertal tonårsgrabbar i publiken (som jag antar visste vad filmen handlade om innan de satte sig i stolen)  som gjorde allt för att hävda sig inför polarna när grabbarna på filmduken hånglade. Tyckte det var lite sött =) 

Nej det här blir en lugn helg.. Ska bli riktigt skönt måste jag säga. Vi hörs!


Passa er!

Man är ju rätt het på arbetsmarknaden.. Tredje jobbet på bara ett par veckor som jag kan få om jag vill. Var precis på en fem minuter lång intervju för ett telefonförsäljarjobb, så svara inte om det ringer vid middagstid, I warn you! Eller jo, svara om ni är intresserade av en Svd prenumeration! Det drygar ut min kassa lite...
Bankrutt

Märy har syndat! Två par nya skor på två dagar! Jag kan inte hålla mig ifrån de små skobutikerna, det är hemskt! Och de jag köpte idag gick loss på en si så där 900 svenska riksdaler. Hur skall detta sluta? Kanske behöver jag terapi för mitt beroende? Det värsta är att jag måste införskaffa ett par höststövlar också och dessa ska helst vara i äkta skinn. Man kan inte hålla på så här, make me stop!

Snart kommer jag hem en liten sväng för att fira min kusin som närmar sig 30.. Ska bli trevligt med en liten trip till hembyn.. Ses då!

Åh kolla! Ett inlägg!

Nu har det hänt grejer mina vänner! Inom loppet av en timme fick jag ett samtal som ledde till ett extrajobb. From now on ska Maria sleva upp dagens på "restaurang" Krikelin samt bränna oxfilé och en och annan körv. Ett litet orosmoln finns dock.. Mellan klockan 10.00-11.30 kommer 150 gymnasieelever instormande, antagligen klagandes på maten mattant Märy serverar. Men vadå, har man klarat av ett julbord och en nyårssupé som servitris i Australien ska väl inte detta vara någon match?! Imorn smäller det, vi får se om jag överlever..

Annars lunkar dagarna på i en ganska skön takt. Läser några sidor sociologi, går på en o annan föreläsning och käkar soppa på torsdagar.. Börja plugga säger jag bara!

Mitt nya liv

Träningsvärk!!!!
Var nere på Step In igår och fixade gymkort. Jag säger bara det, vilket ställe! För det första hade motionscyklarna och springbandet en varsin tillhörande TV samt hörlurar, hur lyxigt är inte det? Sen fanns det en massagesäng som man gratis kunde lägga sig i om man kände sig lite sliten. Dessutom fick jag:

Vattenflaska
T-shirt
Ryggäck
Nyckelband
Hör och häpna:
Adidasskor, till ett värde av 1100:-
Plus en massa rabatter på olika Spa och massageställen och ett kort som gör att jag kan träna gratis på andra ställen i Sverige.Lite najs va?
Började mitt nya liv med ett Core-pass och det var inte att leka med. Bland annat skulle man stå på alla fyra på en pilatesboll o balansera. Tanterna hade inga problem att komma upp, medans jag kände mig lite baktung och ramlade av innan jag hann lyfta fötterna från marken. Men kul var det! Ikväll blir det afrikansk dans. Beach 09, inga problem!


RSS 2.0