Mystiskt.


Överskrift.

1700 kronor fattigare. Vilka utsugare dom är, dom där tandläkarna! Har bytt från folktandvården till en privat karl och jag säger då det, det är det bästa jag någonsin har gjort. Men som sagt, var där idag och lagade en gammal trasig lagning. I vanlig ordning tog jag bedövning och när karln borrat färdigt smygkände jag lite med tungan, han hade ta mig tusan borrat bort halva tanden! När han var färdig bad han mig skölja munnen och jag kunde inte hålla tätt! Lite smått pinsamt var det allt när vattnet rann ut över hakan. Men men, nu är det gjort, skönt!

Ska snart iväg och träffa en gammal barndomskompis över en fika. Ciaaaaaao


Beslutsångest.

Ibland får jag en sån där otäck, orolig känsla i magen, oftast vet jag inte vad den beror på, men den finns där och stör mitt välbefinnande. Jag tänker och tänker och kan inte riktigt förstå varför jag mår som jag mår. Jag vet ju att det oftast är någon liten skitgrej som inte betyder någonting egentligen, ofta kan jag bara tänka "äh skit i det" så försvinner känslan. Men just innan man vet vad det är, är det riktigt jobbigt! Känner ni igen er?

Idag vet jag dock vad min orolighet beror på. Fick nämligen ett samtal från en gammal arbetskamrat som tyckte jag skulle följa med på en räkbåt med hela jobbarkompisgänget den femte september. Låter riktigt roligt, men problemet är ju att jag då precis har kommit till Östersund igen och även om mina flygbiljetter är ruskigt billiga så är 370 kronor ändå 370 kronor. Plus att jag säkert missar massa roligt den helgen där uppe också. Ser ni mitt problem? Jag har alltid så svårt att bestämma mig för saker och därför brukar jag ganska ofta överlåta det till någon annan. Som någon klok sa "du har ofta svaret inom dig" och jag vet ju egentligen vad jag borde göra, men ääh det är jobbigt! Vad hade ni gjort? Haha ser ni, nu snirklar jag in det så att ni ska bestämma åt mig igen. Typiskt mig!

Nya tag.

Nej jag tror det är dags igen. Sätter mig med datorn i knät utan en enda aning om vad jag ska skriva om. Spännande!

Snart har tre långa månader gått sedan jag flög hem från Östersund för ett härligt sommarlov och shajse vad fort det har gått! Under de här ganska solfria månaderna har jag hunnit se halva Sverige och så har jag faktiskt badat två gånger. Ska bli ganska skönt att åka upp igen och få lite rutin på vardagen, jag har blivit halvt förslappad av att bara glida runt hela sommaren (inte för att jag klagar..). Och där tog fantasin slut haha! Vad gör man när det bara säger stop? Har nog suttit i ungefär en kvart o läst det jag skrivit om och om igen, utan att komma på en fortsättning. Jag tror helt enkelt att ni får stå ut med en dålig uppdatering tills jag kommer upp igen för det här går inge bra =) Jag har verkligen försökt för jag kan tänka mig vilken besvikelse det måste vara för mina 20 läsare som går in här varje dag och ser samma gamla inlägg. Men som sagt, det är tomt i min hjärna. På återseende.

110års kalas

Befinner mig på andra sida jorden, närmare bestämt i Enskede. Tio minuter från centralen och det känns som om jag är i en söt liten villa på landet, Eden kanske? Blev bjuden på min nyfunna vän Karolines föräldrars vuxenkalas och vi har ätit god mat och druckit gott vin. Det enda problemet ikväll är att jag har varit tvungen att springa efter Karro som en tok, alla tanter o gubbar här pratar ju norsk! Visst hänger jag med, men vissa ord som tex lene stol förstår inte ens en nationell typ som jag. 

Efter ett par glas vin kände både Karro o jag att vi ville testa på Märstas uteliv. Kan ni tänka er, vi är i Sthlms sprudlande stad och ändå drar vi oss mot  förorten och KC. Ujujuj det går utför!

Förresten hörrni! Inte ens ett enda skamligt förslag har jag fått angånde min nya design. Skärp er! Gnugga geniknölarna och skapa!

Tävling!

Tävlingen går ut på att ni där ute, ni som sitter bakom era datorskärmar och inte vet hur ni skall fördriva tiden, ska skapa en ny, snygg design till min blogg.

Tävlingsregler:
inga, snyggast vinner.

Priser: ja vad ska vi slå till med? Äran? Blir det riktigt snyggt kan jag bjuda på fika.

Var kreativa nu för jag är ruskigt trött på hur det ser ut nu...


En sån där spännande rubrik som lockar tills sig massa nya läsare.

Nej nu är det så där tråkigt o blogga igen. Har ju egentligen hur mycket som helst o berätta om från Östersund o Storsjöyran men det blir lixom inte av. Det kanske är lika bra att låta bli tills skrivlusten är alldeles galen igen. Tror vi säger så. Klem

RSS 2.0