Dalarna!

Blev en sväng upp till dalarna i helgen med Emily och hennes jobb. Hon o jag o 18 grabbar/gubbar spenderade två dagar mitt ute i ingenstans. Rinnande vatten och el fanns inte, så medhavda plattångar o hårtorkar visade sig vara rätt onödig last. Har haft så himla roligt! Riktigt skönt gäng det där. Bästa var nog forsränningen i lördags. Jag har ju provat på det i Australien förut, men Svedalas forsar har lite att erbjuda dom med! Lyckades hålla mig kvar i båten, men det var det inte alla som gjorde =D Riktigt bra helg alltså! Vill åka tillbaka!

Take me back..

   

"Ska du inte blogga Mariaa??"

Detta får man höra varenda eviga kväll. Morsan har stenkoll på mig och mitt bloggande. Jag vet inte vad som har hänt med min fantasi. Jag har tappat den längs vägen någonstans.  Men jag tror man kommer in det där om man bara skriver.. Så jag ska försöka skriva lite oftare! Räkna med svammel till o börja med! OK?

FÄÄRDIG!

Wooowowow! Vad jag har dragit ut på detta arbete och äntligen är det klart! 20 sidor blev det tillslut och jag är helt slut i tummen. Kan man få skavsår av för mycker tangenttryckande? Enligt empiriska fakta kan man det! Nu är det sommarlov! Eller ja nästan. Ska ju upp en sväng den fjärde juni till Ö-town o opponera på någon annans arbete. (Garis hoppas du har gjort ett jäkligt bra jobb för jag är petig!)

Nu kan jag umgås med mina vänner utan att ha dåligt samvete över att jag borde pluggish.

Just ja, jag överlevde kryssningen. Höll mig till gänget vi åkte med och hade jäkligt skoj!


Kryschning.

Ja det blev en liten kryssning bokad till ikväll. Är egentligen inget stort fan av dessa flytande despoklubbar, men man glömmer ju bort det mellan varven. Drar iväg med ett ganska stort gäng gamla och nyfunna vänner, så det blir säkert kul om man håller sig till dom! Kunde ju gärna ha fått vara lite sunshine och lite mindre regn dock! Well well, återkommer med detaljer imorn då! Ciao

Eden.

Somrarna spenderade vi alltid uppe i Junsele när vi barn var små. Vi hade en stor röd sommarstuga med vita knutar med världens största tomt där vi alltid hittade på en massa bus. Kommer speciellt ihåg när jag och mina äldre kusiner (idoler) lekte uppe på vinden och de fick för sig att bädda ner lilla Marre i en säng som stod där uppe, med madrasser och allt. Problemet var bara att när jag kom ner från vinden vad jag alldeles rödprickig. Ingen kunde förstå vad som hade hänt, men när vi gick upp på vinden och tittade vad vi lekt med, insåg vi att det var isolering mina kusiner stoppat ner mig i. Schysst! Glasfiber everywhere! Efter den dagen var dom inte mina idoler längre =D


Analys, norskor och pizzpaus.

Alla kanske inte vet det men jag har ju haft praktik i femton veckor och nu är jag leedig! Eller ledig o ledig, jag har ett satans analysarbete att ta mig igenom. Men jag är på G! Sitter med min kära pluggkamrat Norrbaggen och skriver och förhoppningsvis är jag snart klar! Bara man kommer igång går det undan! Men vi är jäkligt bra på att pausa hon och jag.. Nyss hade vi en liten pizzapaus o nu passar jag på att blogga lite..

Äh jag har tappat stinget. Måste öva upp min skrivförmåga igen så att läsningen blir liite intressantare. Hur kul är det att läsa om skolarbete? Inte alls. Ni får ta det för vad det är som vanligt! Men ni kan nog förbereda er för roulig läsning i sommar för jag ska faktiskt ha världens bästa sommarlov!

02:27

Åh vet ni?? Jag har suttit i flera timmar och läst mina gamla blogginlägg och jag blir helt nostalgisk! Hur kul är det inte att blogga egentligen?! O hur kul har man egentligen inte haft under den gångna tiden?! Vad har jag hållit på med egentligen, varför har jag inte skrivit? Vilka minnen som dyker upp när man går tillbaka och läser. Det borde alla göra. Okej ni kanske inte tycker det är så kul o läsa mina gamla skitinlägg, men läs era egna! Tips, tips!

Nu kör vi! Yeaaah!!! Är ni med mig!??!

Hellooooooo

Är ni kvar där ute? Är det någon idé att börja blogga igen??

RSS 2.0