Girls night out.


Livsnjutare.

Kolla! Barbent och kortärmat. Det är orättvist!


Man tager vad man haver..

..sa Marit o slängde ihop en lunch


Quotation.

Karoline på arbetsintervju för ett jobb på kollo för rörelsehindrade ungdomar:

Intervjuaren: Skulle du klara av att köra en minibuss full av CP:n?

What?! Så kan man väl ändå inte säga heller?

Changes.


Before.


After.

Mariposas.

Mams o paps har landat i Spanien. 18 grader mitt i natten, inte dåligt! Jag är inte avundsjuk och inte bitter alls! Jag har det bra här i norr. Jättebra. Vi får hoppas att syster vulkan inte sprider sin skit så att de tar sig hem om ett par dagar. Annars blir det jobbigt. För dom.

Sen så skulle jag vilja klaga lite på hockeyn. Eller mycket. Igår ställdes program in. Idag ställdes program in. Vad är grejen? Sport har väl egna kanaler eller? Jag blir gaaalen!


Ösd.

Nu är jag tillbaka i pluggstaden efter en skakig tågresa igår kväll. Bakis och tåg är ingen bra kombination. Idag ska uppsatsen som jag o Karro kämpat med i massa veckor lämnas in. Nervöst! Godkända trooor jag nog att vi är men man kan ju aldrig vara för säker.. Nu blir det frukost! Hej hå ruttet inlägg.


Ask.

Jaha vad hände med våren? Måtte den tagit sitt pick o pack och dragit till Östersund, för dit ska jag på söndag. Om jag kommer iväg det vill säga. Men lite aska har väl aldrig stoppat mig! Nu ska jag ta en promenad. Hej!


Grönt.


Med smör och salt!

Krabbelurer

Nu har jag vart i farten igen. Någon blandning mellan pannkakor och sockerkaka med munkkonsistens blev det här. Sådär tyckte jag nog att dom smakade! Men det var lätt o slänga ihop iallafall!


Hjälp!!!!!!


CSN-pengar..

..går inte åt till studentlitteratur utan sånt här tjafs!


Kuckelimuckmedicin.

Frida min kära vän tipsade mig om en serie som går på svt play. Kvartersdoktorn, har ni sett den? Kanske lite tantvarning, men det struntar jag i. Så himla fina människor. Så där vill jag vara! En doktor som gör hembesök hos ensamma Agda 93 och tar en drink med henne efter jobbet. Människokärlek kallar jag det. Titta!


Jahaja!

Det här med regelbunden uppdatering kanske inte är min starkaste sida. Som ni märker. Det är något med Märsta som gör att jag glömmer bort bloggen. Meen ni kanske står ut. I believe so. So long!


RSS 2.0