Schnusk.

Det var ju kul att snön låg kvar så länge! Usch vad äckligt det är med slask och blöta fötter.. Tacka vet jag norrland, där kan man lita på en vit jul. Än så länge...

Min härliga vän.


Finare o goare vän får man leta efter!

Systerkärlek.


Homecoming.

Imorn åker jag hem till min barndoms gator ännu en gång. Alltid lika skönt att komma hem vet ni. Och på fredag smäller det! Kina Kina Kina, livet är allt annat än en pina! I can rhyme!


Peking by night


Finbesök.

Ursäkta dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp hela helgen, med dubbelt besök nerifrån landet. Både Mia och Dennis har våldgästat oss här uppe och jag har haft väldigt trevligt i deras sällskap. Har fått lära mig att laga mat av en tjej som knappt kan det själv, spontanfestat, snackat massa skit och haft det allmänt roligt i dagarna fyra. Kom snart tillbaka mina vänner!


Säljes: sketen blogg

Någon som är intresserad? Bloggen är värd 12 500 spänn.. Kan nog tänka mig att gå ner till 10 000 vid snabbt köp!

Hej!

Blev meddragen på en liten prommis i vårt sköna vinterland nu på eftermiddagen. Mormors fina raggsockor kom väl till pass.. Frös inte alls om fossingarna! Tack så mkt =)

Visst är det mysigt med vinter? Speciellt här uppe där man iallafall får se snön. Hörde att det snöade nere i Märsta också, men dom flingorna försvinner ju snabbare än smör i solsken.. Men att det ska bli mörkt så tidigt?! Klockan var runt tre när jag tog den här bilden och solen var redan på väg ner...Ikväll har jag blivit bjuden på middag hos de här två damerna.
Lasagne står på menyn. Gott va?!
Ser ni vad jag ser?!

 

Jag e bra!

Fick en liten komplimang igår av min chef som tyckte att jag var duktig. Gissa om jag sög åt mig av dom små orden. Varför ger vi inte varandra komplimanger oftare? Även fast man vet att man är bra innerst inne, är det väldigt lätt att glömma det titt som tätt och då behövs en påminnelse av människor runt omkring. Viktigt tycker jag! Eller vad säger ni?

Synsk?

Fem i sju tänkte jag helt oskyldigt på radiotjänst. Klockan sju ringde det på dörren och gissa vem som stog där?

En trevlig liten gubbe med grå starr frågade lite försynt om jag hade TV. Inte kunde jag stå och ljuga när Vänner stog på med högsta volym heller? Jag tycker nog fattiga studenter som jag borde få dispens! Men jag kan nog känna mig, om inte lycklig, lite lycklig iallafall. Jag slipper få en snigel på ögat. Phew!

Läskigt!


Updates, updates..

Blev lite partey i fredags med classmates och resten av helgen har egentligen bestått av en massa tid i sängen. Tror jag börjar bli gammal, klarar inte av ungdomslivet längre utan att bli helt förstörd  i två dagar efter allt det roliga.

Idag drog jag iallafall med mig Karolajne ut på tur i staden. Jag hade nämligen sett att det var julmarknad i dag (?). Problemet var väl att jag hade glömt bort adressen vilket resulterade i att vi gick åt helt fel håll. Som tur var hittade vi en snäll gubbe som guidade oss fram. Men vilken besvikelse när vi väl hittat  fram! Ingen julkänsla alls, så vi gick o köpte oss lite julbelysning som plåster på såren.

Emily min vän, kommer nog ikväll till mig. Mys!


En gång till?!

Misstänkt bomb i Brunflo
Personalen på Konsumbutiken i jämtländska Brunflo har fått lämna sin arbetsplats och fyra villor mitt emot butiken har evakuerats, sedan en misstänkt bomb har hittats. En kartong med texten bomb uppsägs ligga på lastkajen. (TT)

Herregud. Inte en lugn stund uppe i norrland! När skall detta elände få ett slut? Östersund verkar vara ett populärt ställe att vilja bomba. Undrar varför? Det är allvarliga grejer det här. Andra gången på en vecka som polishelikoptrar från storstan skickas hit..

Äh det var väl ingenting!

Man oroar sig alltid i onödan. Faktiskt kan man mer än man tror. Ska försöka komma ihåg det till nästa tentaperiod..

Tentaångest

Nu kan jag inte göra så mkt mer. Imorn ska jag skriva den där sablans tentan och det känns inge bra alltså. Har tittat på gamla tentor och pluggat lite på dom. Som det ser ut har dom inte förändras så mkt de senaste terminerna och om den imorn liknar dom kan det nog gå med lite tur. Får hoppas på det. Men om jag tittar på min egen statistik har det gått jäkligt bra genom åren, kan inte minnas ett enda IG... Klart jag klarar det!

Snart...

Mitt Östersund i vinterskrud..                                                                                                                    08-03-23

Äntligen äntligen..

..ska Märy få åka till Kina! Har länge stått överst på min lista över drömresemål. Om allt går som det ska åker jag med Emily o hennes mor den 26 november. Snabba ryck alltså! Sånt gillar jag. Det bästa av allt är att man har familj och släkt med förmåner. Vi ska nämligen åka i Business Class till det förnäma priset av 2000kr tur och retur. Jag är en lyckligt lottad flicka!


Reklam

Min älskade Emlaj har skaffat blogg! Vår släkt har blivit bloggtokig må jag säga..

Pirater pirater


Russell Brand ska spela Jack Sparrows bror i nästa Piratfilm. Låter bra!

Bomber och granater!

Befarad bomb i Östersund
Ett område runt en livsmedelshall i Östersund har spärrats av sedan en misstänkt bomb hittats nu på morgonen. Det misstänkta föremålet är en låda som det enligt uppgift står "bomb" på. (TT)

Don't worry, jag är oskadd!

Money

Nu ska jag berätta för er att det gick riktigt bra för mig och Karoline igår! Vi sålde sex tidningar var vilket gav oss 720 kronor på 3 timmar. Ganska bra timlön måste jag säga och då är vi ändå newbies. Ge oss ett par pass till och vi kan bli miljonärer. Minst!


På väg till vintern.

Då satt man på arlanda igen då. Varför går tiden i Märsta så fort för? Man ska hinna träffa alla och göra massa kul, hinna plugga lite och ta det lugnt.. Pengarna och tiden bara flyger iväg. Men trevligt har jag haft det! Nu ska jag upp och plugga några veckor innan jag kommer hem igen för jullov. Har en tenta att se fram emot på fredag också, som jag har pluggat alldeles för lite till (nästan ingenting).

Ikväll kommer jag antagligen somnar som en stock. För det första är jag inte van att gå upp så här tidigt, för det andra ska jag till skolan på ett seminarium och för det tredje ska jag jobba ikväll ett par timmar. Men det ska nog gå brau det! Hörs sen!

RSS 2.0