För det är ingen vanlig dag idag!

image57
Titta vad fint jag har gjort!

Gamla haggan har blivit ett år äldre, herregud! Tror aldrig jag har fått så många sms förut. Tack mina vänner! Började dagen på kina, Ante bjöd. Fänk you =) Vi får se vart den slutar, men den riktiga festen är imorn och då går ingen säker säger iMatt.

Jag e så bra!

Fadren ringde mig klockan tio imorse och försökte tvinga mig upp ur sängen med orden "Maria du måste plugga nu, du vill väl ändå vara ledig i helgen?" Självklart sa jag och jag märkte nog att han försökte hålla mig på halstret (?) lite för att jag inte skulle somna om igen. Men guess what? Det gjorde jag ändå, busiga jag. Gick upp vid elva och började skriva på hemtentan vid 12. Cirka 4 timmar senare är jag klar med hemtentan o jag e glaaad! Gud vad duktig jag är! Hoppas bara att det räcker för ett bra betyg nu oxå...


image56
 John "Earthquake" Tenta


Binnikemask

Exakt hur stora är oddsen på att två personer, helt främmande för varandra, men kända av Märty, skriver ordet binnikemask på MSN, samtidigt?

Gonza tror att det är ett tecken på att jag har det! So fresh you can taste the crunch

OSD-ARN

Flygresan gick förresten bra glömde jag att berätta. 45 minuter sen var jag på Märstamark igen. Trodde grabbarna hade slängt bort allas bagage för jag hittade inte bandet på inrikes, men efter ett samtal till min kära far fann jag tillslut min postväska. Trodde jag var berest och kunde det här med flygplatser. Iallafall, mottagandet på SkyCity blev mycket angenämt. Fadren hade ju smugglat undan massa mat och snask åt mej, så medan han satt på möte gluffsade jag i mig allt jag kunde och skrev några rader på mitt arbete. Äh nu blev det sånt dagboksdravvel igen! Attans!


Home sweet home!

Sov tre timmar i natt :'( Sånt får mig alltid att bli förkyld. Känner hur helvetessmittan smyger sig på långsamt. På fredag ska jag INTE vara sjuk för då är det ju partaj för sjutton. Skönt att vara hemma iallafall! Bästa Mian var på besök idag och underhöll mig några timmar. Härliga tider! Imorrn är det stora pluggardagen så försök att inte störa för mycket... =D

Packad

Nee det e jag inte, men väskan är det! Att det alltid ska vara så jobbigt, ja jäklar i min låda! Eller hur är det den ena Schulmannen säger? Jaa kan väl upplysa er om att den magiska gränsen av 40 läsare är nådd och jag kan IKKE förstå hur det gått till. Har ju inte gjort någon reklam för bloggen direkt.. Jaja vi får se hur många som är kvar imorn. Fast 40 är ju ingenting jämfört med dom där kända bloggerskorna som har 20 000 läsare varje dag och tjänar så mycket kosing på sitt skrivande att dom kan köpa en lägenhet i Sthlm och käka på restaurang varje dag. Egentligen tycker jag inte dom skriver så mkt bättre än mig. Eller gör dom det? Ja vad vet jag... 
image55

Häftiga familjen

Min mormor är cool för hon är över 70 år och läser min blogg och skickar mail till mig, det tycker jag om. Min pappa är också ganska cool för han är internationell och skriver "see ya" till mig när vi chattat klart. Det tycker jag är häftigt!

27!


Vad har hänt? Jag var ju faktiskt grym på att uppdatera här ett tag. Jaja nu tänkte jag iallafall berika min blogg med några väl valda ord. Till att börja med vill jag säga att jag är lycklig! Jag har ungefär 27 läsare om dagen nu mera och det är ju inte klokt! För det andra vill jag säga att jag är lycklig igen för jag ska åka hem imorn! Woooowowooo! Tyvärr blir det ju en massa plugg men jag ska försöka göra klart det till på onsdag kväll så jag kan umgås med dom käraste jag har resten av tiden. Ser fram emot det mucho! Ses imorn mina vänner
image54


Magplask

Oh herre gud vilken kväll! Började med schlagerpartaj och singstar hemma hos mej. Hoppas inte Olgalajnen vaknade! Hon tog tydligen ledigt från jobbet enligt min telefontjuvlyssning. På väg mot Vincent o O'learys ramlade Daniel och precis efter honom ramlade jag, rakt på magen. Vilken syn! Efterfest med Good luck Chuck! I wanna know what love is.. Ciao!


image53
Schnygglo

Fänks Olga

Ett jäkla tjat som bajspappret men nu satt det en rulle där iallafall. Victory!

Takida - Curley Sue


Lite segstartad men bra på nåt sätt


Nej nu jävlar!

Kampen om toapappret fortsätter! Jag såg i syne, hon har ju inte alls köpt något papper! Nu åkte min rulle in på rummet igen tihihi =) Hur ska hon nu göra när hon bajsar?

Finklädd

 
Nina jag ska köpa nya strumpor till dig ;)

Oh no!

Min kupp har misslyckats! Var precis på toan och hade med mej min toarulle från mitt hemliga lager. När ja e klar så tar jag ju självklart med mig den ut igen men till min förskräckelse ser jag att Olga står utanför så jag ilar kvickt tillbaka med den för att inte verka cp. Men om jag inte såg i syne hade hon ställt några rullar utanför. Skönt!

image49


Med risk för felstavningar

Ibland kan man verkligen ha fel om folk. Skrämmande! Jag brukar ju var bra på det där. Trevlig kväll i övrigt må jag säga. Jag o Karrolajne hann till och med med en kareokeversion av när vi gräver guld. Neeeeeerds! Men kul vare. Nina kom du hem ordentligt?

Dr. Evil

Färgade ögonbrynen igår, jättefint! Vaknar upp imorse och har två bruna korvar i ansiktet haha! Vad händer under natten egentligen? Härliga tider!

image48

Idioter

image47

Usch vad ledsen jag blir =( Kan 10kr/kg verkligen vara värt det här?!

Aaaah hjälp!

Åh hur ska jag göra? Jag har aldrig varit intresserad av att tatuera mig men nu! Nu börjar evil thoughts snurra i min hjärna. Jag har fått för mig att det skulle vara fint med nån liten grej på handleden, eller vad heter det nu? Men jag är rädd för att det är en sån modegrej. Någon som vet? Vet ju inte vad jag vill ha för nåt där heller. Jobbigt läge =( Sen vill jag att den ska vara lika fin och välgjort som i Miami inc. men hur vet man att den blir det? Tänk om den blir asful, vad gör man då?! Måste fundera på detta nu...

=D

Arbetet är klart! Skönt skönt skönt! Nu blir det till att slappa framför tv:n resten av kvällen, kanske trycker i mig lite chips? Fredag ledig woowowoowooo! Dagarna bara flyger iväg, det är helt sjukt! Tre och ett halvt år kommer försvinna på tre sekunder...

Toalettpappret är slut men jag har ett hemligt lager mohaha! Nu ska vi se hur Olga beter sig. Hennes tur att handla.

En liten trudilutt!

Den här e bra!


Sötnötar

image46
I helgen firar vi att vi varit duktiga ;)

Pluggis?

Jaa ni. Skulle ju göra en liten observation idag så Najna, jag o Karro bestämde oss för att ta en fika o studera folk. Gick inte så bra. Blev bara fika istället. Det var ju skitsvårt att försöka titta på folk och hur dom betedde sig. Det enda vi kom fram till var att tjejerna stog i kassan och tog hand om kunderna medans gräbsen gjorde maten. Inte mycket att komma med, det ska ju faktiskt bli ett helt arbete tills på fredag.

Gick hem och gjorde en observation av gamla Teleflex istället. Fick ihop en o e halv sida iallafall. Alltd något. Ska iväg till skolan o få lite undervisning i hur man söker vetenskapliga texter på bibblans hemsida alldeles strax. Spännande? Nja det kan jag väl inte påstå.

Börjar tröttna lite smått på bloggandet, har lixom inget intressant att komma med. Har ju blivit lite av en egen dagbok istället. Känns som de flesta trappar ner i uppdaterandet. Tråkgt! Well well vi får väl se hur länge man orkar hålla på med det här...

Snart kommer jag hem till er igen, ska bli rooligt!

Sorry dear

Maria "Mia" säger:

Jag har väl ändå inte klippt page!

märta säger:

haha men typ den längden
märta säger:

vad kallas d då?

Maria "Mia" säger:

page är ju typ pottfrilla när det är helt rakt avklippt strax över axlara = asfult

Sådär nu har du fått upprättelse min vän, jag ber om ursäkt. Men som jag sa, det passar dig jättebra!


Skumt

Var väl ute o gick i en timme ungefär. Gick mot Frösön och tog vägen över isen tillbaka. Kändes som om man såg en ny sida av stan och nu när jag kom hem kände jag inte igen mig i min lägehet. Svårt att förklara vad jag menar men det var inte samma känsla som det brukar vara när man kommer hit. Läskig känsla =S Fotade lite på min promenad, med mobilkameran dock, därav kvaliten.


     

Duktiga jag

Klockan är tjugo över tre och jag har inte gjort någonting sen dom åkte. Jo, jag har ätit lite ost och kex, mums! Jag tänkte faktiskt gå ut och ta en promenad. Hur ofta händer det? Tror att det är fem grader plus idag så det passar ju alldeles utmärkt! Hoppas att sommaren eller åtminstone våren knackar på snart här i Östersund.

Fick en bild på Mia som klippt page o lugg. Fining! Blev lite sugen själv så jag har faktiskt beställt en tid näst nästa vecka hos Björn Axén. Spännande!


Ensam

Nu åkte mina käraste föräldrar hem =( Har haft en riktigt mysig helg med dom måste jag säga. Vi var bland annat på loppis och hittade massa billiga fynd. Försökte göra det bästa av rummet med tanke på de svinsnygga möblerna som jag har haha. Blev en sväng till ICA där dom köpte massa mat till mig som vi fyllde frysen med sen. En mopp blev det oxå och pappa var så gullig o städade hela lägenheten. Vad bortskämd jag är! Tyvärr kände vi lukten i hallen imorse igen, måste sitta i väggarna. 

Måste säga att loppis är underskattat! Hittade en jättefin kina-vas för trettio kronor och skärp o smycken o annat för en femma styck. Det gillar jag. Kläder känns det väl sådär med, det luktar ju inte allt för gott på sådana ställen. Som sagt så har jag ju fått in lite grejjer nu och det känns lite mer bebott men det är ju inte klart på långa vägar. Ska försöka få fönstret lite mysigt med kuddar och tyg så småningom. Men jag har ju 3½ år på mig så det kommer.

     
Lite rörigt, jag vet men jag ska ta tag i det snart =) Kunde ju ha väntat med bilderna tills jag har det lite snyggare, men äääh! Vad gillar ni mina turkar eller vad det är på väggen haha, snygga va? TV:n är nog det bästa iallafall!

Min ryss.

Olga. Behöver jag säga något mer? Min rumsgranne är lite slarvig och ganska tråkig tyvärr  
=( Hade ju hoppats på någon ordentlig och rolig tjej, men vad får man? En flicka som inte tycker det här med att ha det snyggt och fräscht omkring sig är så viktigt. En som "glömmer" att låsa yterdörren vissa nätter. En som låter disken stå i en vecka innan hon kommer på att det kanske är dags att diska. En tjej vars  fyra jackor och åtta par skor ligger utspridda och luktar i vår hall.

Ja jag kan fortsätta men jag sätter punkt där. Tog ett "snack" med henne idag, men det är lite pinigt ju. Sa det lite fint så vi får väl se om det gick in. Hon skulle köpa Ajax imorn iallafall. Allt jag ber om är en hall som inte stinker och lite ordning och reda. Kan inte vara så svårt va?


Mia & Klara

Var det någon som tittade på den här serien när den gick på ettan?
Verkar som om det bara är jag som tycker det här är lite skojsigt =p


Jaajaja

Jag vet inte några exakta mil till IKEA och jag vet att det finns fler än ett IKEA i norrland och jag vet att just dom sushi-bitarna inte är så himla goa (laxen e bäst) o jag vet att inte Bert är jättebra, men idag får det vara så! OK?!

Sushiroll!

Jaa nu var det gjort. Jag har varit sugen på sushi sen jag flyttade hit och idag köpte jag faktiskt en låda. Dyrt! Och jag har inte råd egentligen. Men jag har ingen karaktär och kunde därför inte motstå! Synd bara på all wasabi dom skulle smeta på, fick ju andnöd.

Jaja vi tog oss iallafall till Karoline och hon hade ju världens mysigaste lägenhet! Som sagt: kom o inred vänner! Jag är inte så bra på det tyvärr. Har ofta en idé men sen blir det bara massa plotter o ingen helhet på något sätt. Ja imorn blir det en trip till en liten butik nere på stan som säljer gamla möbler billigt. Ska se om jag hittar några fynd. Annars ligger ju IKEA bara 20 mil bort ungefär. Härligt! Dit brukar för övrigt ALLA norrlänningar vallfärda ett par gånger om året för att strosa omkring hela dagen. Ge varje stad ett eget IKEA säger jag!

Nu ska jag titta på Bert för det tycker jag är skoj! Hoj

image33
Jammi!



En bra dag helt enkelt

Jaa jag vet inte riktigt varför men vissa dagar mår man bara bra och allt känns helt ok, trots att man har en efterhängsen liten förkylning som släpar. Var en sväng i skolan och det gick väl bra. Tråkig föreläsning, men vad gör det? Tre korvar med bröd (jag gillar väl inte korv?) slank ner nu precis. Ikväll blir det tjejkväll med snacks i långa raader och lite Greys på det. Började ju kolla på serien två avsnitt innan säsongsavslutet nu senast o fastnade tror jag? Det blir trevligt. Vi smyger nog in hos Karoline eftersom hon är den som har TV o bor närmast. Hon frågade förresten om jag ville flytta in hos henne. Hmm kanske det? Imorgon är jag leedig,
oh så underbart!




Nattsvart

var det inte i mitt rum nej. Den sablans flickan var ju tvungen att dra sönder rullgardinen första dagen och gardinerna är inte direkt flyglarmssäkrade om det är någon som förstår vad jag menar? Saken bli ju heller inte bättre av att det står en stor och tjock gatulykta precis utanför fönstret. Men jag kan ju vara lycklig iallafall som har så stora o fina fönster!

Ett uppdrag till den intresserade: inred min stinkande lägenhet lite så där mysigt du vet och tjäna en slant.


Vinterfestival

   
       
Sä här ser det ut i den Östersundska VM-natten
(Om ni inte ser det så är det en upplyst skidbacke
på den andra bilden =) Tjusigt!)




Träd fram

Jaa jag kan väl inte skryta med allt för många läsare av den här lilla dagboken men några är ni iallafall. Det är för er skull jag försöker uppdatera någon gång ibland (eller kan det bero på att jag har lite tråkigt då o då kanske?). Det skulle vara väldans kul om ni ville säga vilka ni är! Lämna nån liten kommentar eller så ibland så blir jag lycklig!

Min tredje kursbok är köpt till det rimliga priset av 330 kronor. De två jag har sedan tidigare har jag knappt öppnat och det känns väl som om den här boken kommer hamna i samma fack, det oöppnade. Men man måste ju ändå ha dom på nå vis.

Längtar till i helgen då mor o far ska våldgästa mig. Blir skoj! O tv:n ska dom ta med så vi får väl se hur det går med bloggandet då!


Förkyyld =(

Usch usch vad dåligt man kan må när förkylningen håller en i sina klor. Det började med en väldigt hes Marre i fredags o nu idag orkar hon inte ens gå till skolan =( Man känner sig väldigt ynklig o ensam uppe i sitt vinterland idag måste jag säga. Det e stunder som denna som man behöver sin käre mor o far hos sig så man slipper vara vuxen o duktig för en gångs skull. Ska kila iväg till apoteket snart o köpa lite nässpray o hoppas att natten blir bättre än gårdagen. Får se om jag orkar en sväng till skolan oxå, har möte klockan tre. Rutten dag!


Beste Mäth jag kan ikke syjle!


Partey!

Jepp. Middagskalas med Nina o hennes pears. Blir nog mkt trevligt skulle jag tro. Vi ska på gamla teatern här i stan o menyn såg inte helt fel ut!

Har insett att jag gått ner i vikt o inte alls gillar det! Hur ofta hör man det? Jag gillar att vara rund o mjuk!

image29 
Mulliga Marre med brillor.
Kan det bli bättre ;)

Sakna!

image28

Torsdag utan soppa

Slappa dagen idag. Var ute igår med ett gäng från klassen, eller egentligen vare bara Nina o jag från början men vi hittade snabbt några godingar till nere på stan. Trevlig kväll som vanligt. Vaknade sent, sent imorse och har inte gjort någonting. Pallrade mig  iallafall iväg till affären o "storhandlade" så nu e frysen full av mat.

Imorgon börjar allvaret på riktigt. Vi ska ha vår första redovisning och jag borde väl egentligen plugga. Har inte riktigt kommit in i det där, rutinen sitter inte där den ska så vi får se hur det går. Men med lite träning så ska det nog gå bra så småningom.

Mitt hus

Ja nu har ja internet på riktigt! Skönt. Nu ska ni få ta del av mitt hem. Lite omysigt för tillfället men jag har inte rååååd o köpa kuddar o skit. Men d kommer, d kommer...

image26

image27

Jävla kångel det ska vara jämt då, men iallafall så här bor jag. Har ganska stor toa oxå om nån undrar. Och en hall där Olga, min rumsgranne har 8 par skor utslängda. Jag får inte plats!


Bråttom!

Har ju flyttat till mina fiina lägenhet nu! Kom o hälsa på tokiga människor! Hittade en uppkoppling från något som heter gamla teatern :S O desperat som jag är går jag på det o pejjar 20 spänn för o kolla ifall jag har några läsare kvar. O d hade jag! Lycka! Hang on there loved ones, en dag eller två sen har jag alldeles eget internet o kan uppdatera så mkt som ni vill! Skolan går bra förresten, o festandet ;)

RSS 2.0