Lika som bär?


Son?                                                                   Far?

Torsdag: Jajjemän!

Då var det torsdag igen, ännu en gång. Tiden flyger iväg snabbt som satan! Det känns som om att det var en vecka sen sist.

 

Jag föll genom en snödriva idag, bokstavligt talat. Jag fick gräva mig ur, det var garanterat en sorlig syn! En överviktig 24 åring frenetiskt grävande för att få loss sina ben!

Det var en ploghög ni vet. Den såg stark nog ut att hålla min vikt, men icke! När jag var uppe på toppen sjönk jag rakt ner begravd till midjan ungefär. Som tur är var det precis där jag bor och på vägen hem.

Det tog mig vad som kändes en evighet att komma loss, jag fick böja mig framåt med raka ben och gräva. Det kan tilläggas att jag är en av världens ovigaste och osmidigaste människor så det var en väldigt jobbig och krävande situation.

Jag undrar hur jag alltid lyckas med dessa saker

En gång har jag lyckats fastna med skon i lera så foten åkte ur skon, sen när jag försökte få loss den satt den så hårt att jag drog och drog och när den kom loss flög jag bakåt och föll ner i leran baklänges och så vips var mina kläder och bakhuvud lerigt också

Det är inte bara ett genidrag, utan ganska grymt också

 

 

Men en sak är säker: jag har i alla fall fått stretcha låren idag. Det var behövligt tror jag!

 

Nu ska jag ut och fota lite!

 

kolla in min flickr, finns inte så mycket nu. Men det kommer mera! Det lovar jag

 

http://www.flickr.com/photos/23662376@N06/

 

Men hälsa så länge!

 

/iMatt


Alå alå.

Jag har lixom ingenting speciellt att skriva om nu, fantasin har gått och lagt sig. Frågade syrran och hon tyckte jag skulle skriva om sjöfylleri. Det blir ingenting av med det! Hennes galenskaper kommer jag få stå ut med nu några dagar. Är man inte galen så får man garanterat en släng av psykisk sjukdom efter att ha delat rum med henne och framför allt då under nattetid. Jag säger bara: there is something going on beneath the CABINET!

Vet ni?!

Jag är hemma!

Quotation.



"Jag är en mogen, vuxen, ansvarsfull kvinna i mina värsta år!"
- Maria


Torsdag: Jajjemän!

Nej, jag har fortfarande inte tagit ner julgranen

Jag har inte lust eller ork när jag kommer hem efter jobbet. Jag är jävligt lat, men det är ingenting att skämmas för. Har jag hört en gång.

 

Jag är sjukt snuvig i min ena näsborre! Den högra, det här är inte ok. Jag behöver antibiotika eller eventuellt lite papper. Men man kan inte alltid få allt här i världen.

 

Jag var och tittade på hockey igår i ishallen. Arlanda mot Arboga. Arboga hade med sig en gnällig hejarklack. Lät det som i alla fall. De var 7 personer som skrek om boga-samba och att Arboga är sveriges chicago! Jag fattade inte alls referensen. Blåser det mycket där? Skyskraporna? Kanske liknar Arbogamaffia Al Capones? Vem vet.

Sen stog de och viftade med sina nycklar! Väldigt underliga människor. Och gnälliga, lät det som.

Samma skämt två gånger i en text! Det märks att jag ha skrivkramp

 

Jag ska äta pannkakor nu, amerikanska. Skit gott. Och sen tänkte jag sova ikväll också

 

Hit vill jag åka nu!

 

 

det är i thailand!

 

/iMatt


Caramba!

Idag är en tjejkväll behövlig! Jag och Karrosen har handlat massa godsaker nu precis. Bland annat lite varmrökt lax med hemmagjord skagenröra, oliver med ansjovis i (rekommenderas även för er icke ansjovisfans, tack Mia för tipset!), avokado, brieost och kex, Mozzarella med tomat och balsamvinäger och lite annat smått o gott. Småplock is the shit! Ett glas vin på det och massa tjejsnack and there you have it! Myspys!


Han gjorde min dag.

Jag har ju berättat för er tidigare hur trevliga de flesta här uppe i norrland är. De stannar och släpper en över vägen trots att man har rött vid övergångsstället osv. Idag fick jag ytterligare bevis på deras godhet...

Var o storhandlade (vuxenpoäng) idag. Väl framme i kassan frågar kassören om jag har något Medmera-kort. Så pass vuxen är jag inte så att jag har införskaffat det än. Då jag meddelade killen att jag inte hade något frågade han Karro som stog bakom mig. Inte heller hon hade något och killen i kassan sa att jag hade fått trettio kronor rabatt på laxen och några kronor på köttfärsen om jag hade haft något. Attans tänkte jag men det var väl inge mer med det. Döm om min förvåning när killen frågar en tant som är på väg att gå om han får låna hennes! Vilken guldkille va! Jag blev alldeles glad, inte för pengarna jag sparade, utan för att han visade en sådan omtanke. Mer sånt!


Clooney kommer på oväntat besök!

Ska stryka omkring i staden med kikare för att få en glimt av denna man!


Gäsp!


Brainfreeeeze!

Efter mitt lilla utbrott igår då jag kände att jag inte fick in någonting i skallen var jag tvungen att gå o lägga mig. Det gick för långt helt enkelt. Jag satt och läste en mening och kunde inte ens upprepa den sedan, direkt efter. Jag gav upp. Kände inte igen mig själv. Men imorse när jag gick igenom allt en sista gång hade allt på något jäkligt konstigt sätt satt sig iallafall. Hjärnan är en konstig apparat. Sov tre timmar i natt, innan jag drog iväg och skrev skiten. Det gick bättre än förväntat. Inga hjärnsläpp, så nu är det bara frågan om hur långt min kunskap räcker. Det återstår att se!

Har sovit tre timmar nu sedan jag kom hem för att orka med lite dansträning. Ska bli skönt att få upp värmen! Gött! Har börjat den här terminens träning i raketfart. Känner att det här är min termin alltså. Beach 2010, inga problem!


Bläck!

Det stinker fortfarande korv trots att jag skrubbat hela lägenheten ren. Vad ska jag göööra :'( Å idag har jag suttit med en äcklig svintenta heela dagen och jag kan fortfarande inte! Huur ska det gå imorn jag spyr! Brukar aldrig vara trött o vilja sova på kvällarna men nu kan jag inte hålla ögonen uppe fast jag måste! Hatar den här skitiga dagen. Jag vill spränga den! Hälla majonäs över den o låta fjäderfän tappa sina smutsiga fjädrar i sörjan! Det är drastiskt! Bortse från den här inlägget!


Torsdag: jajjemän!

Idag när jag skriver detta är det tjugondag knut, alltså igår för dig idag. Det är historia när det här skrivs, vilken grej.

Klockan är 20.28 nu, och julgranen har inte åkt ut och kommer förmodligen inte göra det idag heller. Vad förväntar du dig? Ni er?

 

Det är lite dåligt just nu, jag var haft ont i halsen hela veckan. Och det har irriterat mig något så förbannat. Till den gräns att jag exploderat

Det tänkte jag fira med lite chirre ikväll. Lite mer chirre ska jag säga. För jag har ätit ett par hela veckan, minst sagt. Inte hela påsar såklart, men ett par chips. Typ 10/kväll. 

Det sätter sig direkt i kärlekshandtagen och jag behöver inte större/mera. Mig greppar man utan svårigheter eller pinsamheter.

 

Jag har även haft svårigheter att somna på kvällarna de senaste veckorna!

Jag gör inget annat än att klaga verkar det som denna vecka. Men det är för att det inte finns mycket positivt att säga just nu, så om du är lycklig vill jag dra ner dig med mig!

Det är inte mer än rättvist

 

Jag spelar i ett band, som ni inte vet. Farfar Skrot. Bandet startades vid milleniumskiftet eller senare. Jag tänkte berätta mer om det nästa vecka, jag hade skrivit ett långt och fint inlägg om det, men allt försvann. Ännu en munter sak denna vecka, och just idag orkar jag inte skriva om det. Alltså inte om det, utan om det igen. 

 

Häng med i matchen!

 

Men jag kan berätta att jag har en enorm tatuering som lyder farfar skrot. Och idag, igen för tusende gången, var det en person som frågade, ska du tatuera farmor skrot på andra? Det tycker folk är skit roligt! Jag driver inte med dig när 90% av alla som ser den första gången skojar till det så.

Det tänkte jag aldrig någonsin på när jag gjorde den. Jag trodde folk skulle skratta och säga coolt. Inte lägga till "När ska du tatuera Farmor Skrot på andra då?"

Vissa gånger jag hör det ångrar jag faktiskt mig. 

Och det ska man inte göra med tatueringar har jag hört!

 

Här ta en titt

 

 

Mäktig!

 

Det var allt för mig denna "bitterveckan" nästa vecka så tar vi nya tag och gillar läget istället

 

/iMatt


Muscleman.

En sak är säker! Saknar du nackmuskler skall du utöva afrikansk dans. Aaj vad ont jag har idag efter allt huvudsvängande!


Korvbrud.

Alltså. Igår ställdes det till fest och isterband i långa rader tillagades på Södra Grön. Jäkligt gott iofs, men idag när jag kom hem från skolan känner jag hur hela lägenheten stinker! Inte fräscht! Jag undrar hur mycket korv fröken Ister luktar egentligen?!


Quotation.




"Dom har rånarluder på Intersport!"
- Karolajni




Farväl kära vän!

Nu har det blivit en hel del bilder på sista tiden. Det är lätt hänt att det blir så när man inte har så mycket att säga. Men en bild säger faktiskt mer än tusen ord och ni har säkert sett att vi har haft ett par alldeles ljuuvliga dagar, jag och Majsan! Nu ska hon snart åka hem igen. Hur ska jag klara mig?! Vem kommer här näst och underhåller en stackars gammal hagga? I need you guys!


Promenadskor.




Sköön röst!


Vi fyller på!






Brusan.

Är han inte tjusig?


Dagens bild.



Vad vill ni få ut av den här helgen? Gillar ni alla bilder jag slänger upp ens? Ska jag sluta upp med dom fasonerna?

Torsdag: Jajjemän!

Då äntligen var julledigheten över. Fast när jag säger äntligen menar jag egentligen "Neeeeeeeeej, åh neeeeej! Neeeej! Neej! Nej!"

 

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

 

Så ja, åå fick vi det ur världen.

Idag tänkte jag gå igenom mitt tvålaxnio. Ni som inte är AIK:are eller sportintresserade: Fråga någon ni känner om vad jag menar med tvålaxnio

 

tvålaxnio började med bakfylla och slutade med början till en värre bakfylla. Däremellan (stavas det så?) sökte jag till utlandsstudier i LA men kom inte på grund av det fullt. Surade över det i en månad, sen åkte jag till NY istället och det var trevligt. Fint

Försökte köpa en lägenhet, det gick åt helvete. Har surat över det sen dess

 

Vad säger ni om det fantatiska året?! Galet spännande! Jag är i exakt samma situation som 2008. Det passar icke, därför lovar jag dig och dig och dig och dig att 2010 ska bli annorlunda. 

Hur kanske ni frågar er? Då frågar ni fel person, det får ni fråga 2011 års Mattias.

 

Något ska jag göra, men vet inte vad än.

 

I tisdags försov jag mig på ett nytt och kreativt sätt. Klev upp klockan sju, ställde mig i duschen, klädde mig och hade 15 min kvar innan jag var tvungen att gå till bussen. Så jag la mig i soffan slog på tv:n och somnade. Classic

 

Jag har väldiga problem med att kliva upp på tisdagar. Jag vet inte varför, men det är i princip omöjligt att kliva upp i tid. Jag har långt gående planer på att köpa en ny väckarklocka istället för att använda mobilen

För har man en iPhone som jag har, är det väldigt lätt att stänga av larmet i stället för att trycka på snoozeknappen eftersom de är en millimeter ifrån varandra. Så det är en 50% chans att försova sig risk. Och 50% risk att komma i tid

Har du inte en iPhone? MOHAHAHA!

Skaffa.

 

Då var detta den första Torsdag: Jajjemän! för året och årtiondet. Vi hörs om inte annat nästa vecka

Så klaga inte!!!

 

/iMatt

 

Ett tillägg om SL: imorse kom inte bussen från stationen heller! Det gör mig inte ens arg längre. För nu har jag vant mig vid att det aldrig kommer bussar som jag vill åka med. Jag tror SL hotar mig, nej jag menar förstås hatar mig! Jag ska skriva ett brev till dom. Skrivet i blod på vit papper, det är både snyggt och läskigt. Så de äntligen tar mig på allvar! Det sa alltid min mamma, vill du få något sagt. Skriv det i blod

På direkten!


En dag på stan.







Fler urtjusiga bilder finns hos Mia! Kolla!

Mia o Märy i fjällen.


Let the weekend begin!

Vilken grej!

Tyck vad ni vill om mig men jag har något att erkänna. Maria Kristina Karlsson tycker om djurprogram och matlagningsprogram. Töntigt? Kanske! Men det skiter jag i! Vad vill jag säga med detta? Ingenting! Men nu vet ni liite mer om denna mytomspunna person. Så var på er vakt, det kanske kommer mera av den varan!

Ujuj

Åh vad segt blogg.se går nu. Tappade helt suget för o blogga. Schysst! Det blev ingen torsdag: jajjemän på nyår. Kanske kan vi förlåta Mattias? För den här gången? Jul o nyår har vart najs najs! Mys med familj o vänner slår väl aldrig fel? Känner inte alls för att åka upp till Ö-Town på onsdag =( Som tur är åker Mia med mig upp så det blir nog lite kul ändå! Hörs snart igen!


RSS 2.0