??

Kan det verkligen stämma? Är ett stort huvud ungarnas nya ideal? Kan man inte bara få vara som man är?

Lugna sig lite va..

Skrivkrampen har slagit till igen. Men jag ska se vad jag kan hitta på. Håll ut mina tappra riddare!

Sunlight-buns.

Lördagkväll och Marre har varit hemma och bakat! Vad har hänt? Men gud så goda dom blev mina små bullar! Skynda er o komma över så kanske ni får smaka!Början på någonting nytt..

Så var andra terminen avslutat och jag är i Märsta igen.. Tiden går så himla fort! Känns som om det var igår jag klev in genom dörrarna till skolan första gången, med alla känslor som kom i och med det. Klarar jag av universitetstempot? Kommer jag trivas med staden, folket, utbildningen? Allt var nytt och även fast jag var nervös så var jag nog aldrig orolig över att jag inte skulle klara av det.

Nya utmaningar/prövningar i livet är alltid spännande och ibland skitjobbiga, innan man väl är där. Men efteråt känns det alltid som om man har utvecklats som person och är mycket rikare på erfarenheter... Att våga slänga sig in i det okända är det som formar oss och gör oss till dom vi är. En resa som inte alltid är lätt, men efteråt kan man titta tillbaka och inse hur jävla bra man är som vågade!

Guldbaggen.

Cecilia Frode fick mina mungipor att dra sig uppåt. Härlig tjej!
Är det någon som har sett "Låt den rätte komma in" förresten? Kanske borde se den med tanke på hur många priser den vann? Sov gott vänner.


Livet flyter på..

Idag har både praktikplats och uthyrning av lägenheten kommit ett steg närmare verkställande. Ska på intervju på fredag i Väsby på ett boende för ensamkommande flyktingbarn och efter många om och men har jag hittat en tjej som utan att ens ha tittat på lägenheten har bestämt sig för att hyra den.

Vad har jag lärt mig av detta? Att inte oroa mig, allt löser sig i slutändan. Fast det visste jag redan.. Ska bara se till att klara tentan imorgon. Wish me luck!

Juridikstudier.

Visste ni att det är lagligt att gifta sig med sitt adoptivbarn? Känns lite.. sjukt?

Avklarat!

Årets första vurpa. Fyyyyyy vad ont d gjorde! Men sånt bryr man sig inte om, viktigare är att titta sig  runt omkring för att försäkra sig om att ingen sett...

Kolla! Ett inlägg!

Det var ett tag sen hörni.. Skrivlusten kommer och går och nu ett tag har den krampat riktigt rejält. Kan väl inte påstå att den vill infinna sig idag heller, men jag  gör ett försök.

Återvände idag till mitt kära Ösd och jag kan väl säga att flygresan var allt annat än kul. Satt bredvid en gubbe som måste ha rökt i minst 30 år. Han hostade o rosslade konstant i en timme! Usch vad äckligt det var. Dags att fimpa tror jag...

Blir bara här uppe tills på onsdag.. Ska bara skriva en tenta, sen kommer jag tillbaka till Märsta och stannar förhoppningsvis ända till september. Ska bara hitta en praktikplats först. Har en fot inne lite här o var, så jag hoppas på ett positivt svar från någon snaart, för praktiken börjar  den nittonde.. Har en praktikplats i Uppsala iofs, men den lockar inte allt för mycket. Det är ett behandlingshem för missbrukande killar... Känns sådär.. Men kanske hellre det än att göra praktiken i Kiruna? Hej.

RSS 2.0