Säsongens sista soppa.

Sitter och sippar på en fanta+rosé blandning o njuter av livet. Finfint väder har vi idag! Hörde att ni hade det där nere också, congrats! Som sagt, ikväll blir det en sista soppa innan sommarlovet. Eventuellt blir det lite kareoke på det, vi får se. En vecka kvar och det känns fiint! En hel sommar utan jobb och påtvingade måsten. Ska bara ta det lugnt, blir nog kanske en liten tripp till Smögen med tjejerna, sen är hela sommaren öppen får båtturer och saftkalas. Kanske jobbar en vecka eller två om det mot förmodan skulle dyka upp ett jobb. Men om jag ska vara ärlig känns det ganska härligt med ett sommarlov som på den gamla goda tiden =) Trevlig kväll vänner!


Shalalalala, shalala in the mooorning!

Vet ni att idag har jag fyndat som bara den! Klänning, kjol, tunika och nagellack - allt detta till det makabra priset av 390 svenska kronor. Är det inte fantastiskt? Rea fungerar bra för mig. Kunde ju lagt upp lite bilder men det gör jag inte, för min mobil fotar fult.

Imorgon blir det till o masa sig upp tidigt. Redovisning klockan åtta, huga! Det kommer bli kämpigt i och med att jag de senaste veckorna helt har tappat fotfästet i livet. Nej inte riktigt, men klockan har jag glömt bort iallafall. Inte helt ovanligt att jag lägger mig vid tre och vaknar klockan ett dagen efter. Men så blir det när lärarna är lata och lägger lektionerna sent och sällan. Skylla ifrån sig är jag bra på.

Men för en gångs skull skall jag nu lägga mig tidigt, tidigare, och försöka somna! Wish me good luck friends...

Bilder från sommarferren.

       

Ja vad ska man säga, man blir ju lika snygg som vanligt. Men vad gör det? Kvällen var kanon!


Bara det godaste gott!

Igår blev jag sugen på lösgodis så jag gick och köpte lite på OK. När jag kom hem och öppnade påsen var det ingenting i mig som tvingade ner handen i den förbannade påsen. Det var bara massa äckliga gelégrejjer där nere. Varför är det alltid så? Det ser så gott ut på affären ju! Kanske är det blandningen som blir helt fel? Jag gillar inte det där, man känner sig lurad! Ännu ett i-landsproblem of mine, fyfy.

Jag åt upp det iallafall


Robyn for Eurovision?

Nej fy det här går inte längre. Azerbajjamajja kom före Sverige, långt före. Något är riktigt galet vill jag lova. Sen kan dom skippa semifinalerna också, tävlingen har ju förlorat all sin charm. Tidigare gick man o väntade hela året, nu var jag trött på skiten innan tävlingen ens börjat. Trots allt missnöje fanns det endel godingar.. Israel och Frankrike gick hem hos mig.

Nästa år skickar vi Robyn, då vinner vi!

Im in the fart again jess indeed.

Ajajaj det börjar gå utför. Bränna pengar som man egentligen inte ska röra är en dålig ide. Men, MEN, hittar man söööta skor är det svårt att låta bli! Vad är det med tjejor o shoes egentligen? Har bokat adressändring igen och eftersänding, inte var det billigt heller! Fy, studentlivet är hårt. Jag är ju van att alltid ha pengar på kontot. Dessutom har man ju rätt mkt fritid när man pluggar så pengarna ryker ju så fort  dom når kontot.

På fredag är det den stora sommarfesten på campus, jag längtar! Det kommer var band o trubadurer o buffé o bartömning. Det kan bli riktigt bra det där! Årets höjdpunkt firar jag, Karro o Dennis på lördag =D Nördigt, maybe, men jag står för det. Heja Shaarlått!

Jacko!

Ja jag kanske har sjuk humor men jag gillar Jacko!

Heting

 
Int gör några gråa hår och extra år någonting heller?!

En gång i tiden...


...hade jag en rund mage =D

Helgens bravader.

Trevlig helg! Spontana fester blir så roliga. Alltid! Skumt det där. Gårdagen spenderade vi på Frösön där vi var på en korridorsfest, efter det tog vi oss in till stan o till Plaza. Skakade bakar till ngt spanskt band och avslutade med en efterferre hos Kärro där vi spelade poker med några från klassen. Vaknade tjugo i tre imorse (idag), rekord! Kan bero på att jag kom hem vid fyra och gick o la mig o kollade på Beyond med ja vad han nu heter. Som sagt trevlig helg!

Blogg är tråk.

Näääähj!!!

Det snöar! Vad är det för stil egentligen?!?! Och på Karros födelsedag och allt! Får väl passa på att grattulera gumman när man ändå är igång =) kväll är jag bjuden på kalasmiddag, ska bli väldans trevligt det. Ja det var väl det för den här gången. Hej!

Cola-tjuv!

Då var man tillbaka igen och huvaligen vad kallt det är! 2 grader nu o jag som i helgen trotsade mina blekfisben och sprang runt i shorts. Skumt väder! Känns helt ok att vara tillbaka. Behövde nog lite semester hemma, var ju lite smådeppig här uppe innan jag åkte hem. O snart ska jag flytta, det är verkligen på tiden. Fy jag står inte ut med min rumskamrat längre. När jag kom tillbaka hit igår upptäckte jag att hon STULIT mina precious colaburkar. Ställde henne mot väggen men när människan bara håller med är det svårt att få ut ilskan, det blev lixom bara som att man konstaterade vad som hänt. Ja som sagt, snart får jag min alldeles egen lägenhet...

Jag ser ut som Angelina Jolie!

Tydligen... Hmm njaa jag vet inte. Konstigt också att den här "animerade" bilden fungerade men inte vanlilga foton på mig. Jaja, inte helt fel att se ut som henne...



Det luktar sommar.

Åh vilken dag! Promenad o fika i Sigtuna med omtyckta människor, myspys! Lite rädd för att blända folk, därför lämnades kjola hemma. Jag gillar den här årstiden skarpt! Snart kommer pappsen hem o då ska vi grilla. Nu är det sommar på riktigt mina vänner! Njut allt vad ni kan.


Ajsing bajsing

Andra tentan avklarad, pjuu! Det började inge bra alls, vaknade med ett ryck när mobilen pep. Det var Karro som undrade var jag höll hus. Bra att försova sig en dag som denna, nej! På med kläderna och springa var det som gällde. Usch usch. Ja det kändes som det gick okej iallafall, så ett godkänt är nog med största sannorlikhet fixat.

Ikväll flyger jag mot varmare breddgrader, eller ja Märsta iallafall. Lovely!

RSS 2.0