Korvbrudar


Yr på Yran.

Har blivit lite dåligt med uppdatering här märker jag! Sitter på Arlanda just nu o väntar på flyget som ska ta mig till mina hemtrakter. Det är ju nämligen så att Märy ska på sin livs första festival och det ska bli naajs! Frida o Alex kommer ikväll så jag har gott om tid på mig att bli nykter =o Hamnade på Emilys balkong igår i kvällssolen och det var väldigt trevligt vill jag lova. Corner var ganska kul det med, på en tisdag... Liite svårt o komma upp imorse, men nu sitter jag ju här, redo att hjälpa Karro flytta till och börja med och sedan tre dagar fyllda med musik o kalas! Det är ju för trevligt att vara ledig i sommarsolen!


Möten.

Bästa Dennis har varit i stan! Blev en trip till Stockholm idag och ett kort möte med honom o Käro. Mkt trevligt! Nästa gång får du stanna länge än en dag tycker jag. Blev även ett impulsköp (rean lurar alltid på mig massa grejjer jag inte behöver). Ett par skyhöga kilklacksskor införskaffade jag mig, men inte bara det, utan även en flaska brun utan sol! Kan ni tänka er, blekfisen ska försöka sig på en konstgjord bränna. Kan det fungera tro? Eller kommer ett orangeflammigt monster springa omkring på lyxkryssningen imorn? Ja det har jag ju inte skrivit om förresten. Ska ut o kryssa imorn och det ser jag fram emot! Antes snälla mamma har bjudit honom o mej som en present till honom, han fyller ju år idag! Grattis gubbe! Trevlig helg vänner, ut i solen med er!


FF!

Då var friden över. Har haft FF här ett par dagar nu, familjen är uppe i norrland o härjar. Snart kommer dom hem igen och det är väl bara o räkna med att inte få ha TV-dosan ifred, ett evigt tjat om skor i hela hallen och inga fler lata mornar utan dammsugare och Vikingarna på högsta volym. Men det ska bli ganska trevligt också, man ska inte klaga på hemlagad mat o allt annat som hör en familj till =).

Här kommer lite reklam för Dennis blogg, den är rooolig! (Det är bäst för dig att du uppdaterar nu Dennis, för alla mina tusentals läsare förväntar sig något alldeles extra!)

Holiday road!

Jag skulle ju jobba den här veckan. Hann jobba en dag innan dom skickade hem mig. Fanns för lite att göra så jag kör på semester en vecka till då! Inte helt fel, fast pengarna hade ju suttit ganska fint i en fattig flickas plånbok.

En liten melodi till minne av helgens bravader. Zanzibar baby!


Fajn Lady


Efter tre dagars festande blir man lite schlajten, Life is good

Bag in da Box


Update från Schmögen.

Fyra fina flickor lever livet här nere. Har spenderat hela dagen nere i hamnen, käkat smögenräkor, druckit alkohol och spanat på fina pojkar. Tydligen är det någon vecka nu när massa seglare åker från hamn till hamn och festar och just nu råkar dom vara här. Ikväll drar vi på oss det finaste vi har och spårar. Ses på måndag!

Life.

Har inget roligt att berätta. Livet rullar på med sina ups and downs och det är ganska behagligt. Idag har jag shoppat lite granna o klippt mig, inga större förändringar utan mest för att det behövdes. Är ganska dålig på o underhålla mina små toppar. På onsdag ska jag ner med mina flickor till Smögen och leva livet, äta god mat och roa mig. Ska bli riktigt mysigt! Ikväll blir det nog en film o lite snacks, en alldeles lagom afton...

Böljan den blå

Blev en båttur idag, mycket trevligt må jag säga. Fadren var den ende som vågade sig i plurret som höll en angenäm temperatur på cirka 20 grader. De två dårarna som var med mig på båten har den här sommaren startat en liten tävling där de tävlar om vem som får flest fiskar. Tror mamsen leder faktiskt. Själv startade jag en egen tävling, magmätartävlingen. Tyckte att jag inte hade en sportslig chans att vinna så jag avstod att deltaga. Bildbevis finns, vet inte om jag vågar publicera dock. Det kan komma i ett senare inlägg om jag får deras tillåtelse!

  
"Vilken axelbredd!" - Leifland Kalsong

Cykelmålardagen

Ibland kan två kan två systrar samsas. När detta inträffar hittar de ibland på saker tillsammans. Ibland får den ena systern kreativa idéer. När detta inträffar tar de båda på sig sina målarutstyrslar och skrider till verket. Denna gången slutade det i en mycket söt prickig cykel. Skåda resultatet:

 

Coffee please

Nu måste jag göra något åt mig själv. Var på kalas hos mina fina kusiner och fikade i godan ro. Från ingenstans ser jag lilla Minna 2+, plocka upp någons kaffekopp och jag känner att "aj det där kommer sluta illa". Tror ni inte att ungrackarn dricker en klunk och njuter av det? Själv satt jag där med min saft och nästan skämdes. Dags att växa upp MarreBarr!

Måndag hela veckan.

Sitter på jobbet och har såå tråkigt! Fy för kablar säger jag bara... Ikväll blir det lite grillning hemma hos Magda min vän, kanske blir det ett dopp i deras nya utomhusjacuzzi också? Ska bara försöka stå ut här tills klockan blir fyra. Två dagar kvar, sen semester! Orka klaga när man bara jobbar en vecka.

Extreme makeover.

 
Samma tjej?

Sunny day...

Idag visade solen sitt fina face och det firade jag med att köpa en halsduk!


Snoret droppar...

Inte bli sjuk på semestern Marja! Dålig idé. Kanske får lyda iMatts råd o dra i mig massa te och honung? Någon annan som har något bra tips? Kanske ska man bosätta sig i soffan och titta på massa bra dokumentärer på TV4 Fakta. Efter en halv dags tjat skaffade nämligen mina kära skapare fem nya kanaler som bara visar sånna program som jag tycker om. Bra jobbat!

Ja Fredrik Ljungberg ja.. Vad mer kan jag säga? Han råkade bara gå förbi oss på Avenyn, mycket kortare än jag hade trott, iförd skejtarskor a la 90tal och utsvängda jeans. Min dröm var trevligare än verkligheten =)


RSS 2.0