Out fishin'

Idag har jag, mor o far varit ute med båten och glassat. Jag är väl ingen sucker för o fiska, men jag tänkte att äh vadå jag kan väl testa ett kast. Tror ni inte att en liten baddare nappar? På första kastet! Ni kan kalla mig storfiskarn! Att firren var skitliten spelar väl ingen roll?? En snygg grisbränna infann sig dessutom.. Jag gillar sommaren!


I´ll make you banana pancakes

Ligger i solen och lyssnar på Jack Johnson - kan livet bli bättre?!

Barappapapapapapapapapaaaa!

Trots regn o rusk blev helgen i Hudik riktigt bra! Grodor, Rap Das Armas, ölspel, efterfest i fisrummet, OSTBÅGAR, Rasmus på luffen, 118 118, högtalarjakt, regn, proppen, studentfest och Axels tal får sammanfatta Hudiksvall -09. Görs gärna om!

      


Ahaaa!

Gå inte o se 3D-filmen! Vilket skämt alltså. Hann inte ens bygga upp stämningen innan den första killen fick ett utstucket öga. 125 spänn åt helvete. Men men, bio är mysigt =)

I helgen blir det glada Huddik för min del. Ska upp med ett  gäng bekanta o fira "sommaren". Blir nog riktigt mysigt skulle jag tro! Trevlig helg friends.

Peliculapelicula

Seg som jag är har jag inte förrän nu tittat på Transformers.. Igår började vi kolla på den och jag måste säga att den var helt ok! Trots att jag somnade efter hälften. Jag som hatar den typen av film egentligen. Wierdo! Får se till att se klart på rullen när tillfälle ges.

Ikväll blir det lite bio. Ska gå med ett gäng och kolla på My bloody Valentine, tror jag den heter. Skräckfilm i 3D. Kan gissa att mina popcorn kommer flyga all världens väg! Hörs ra

Do you remember..


Mkt bilder blir det, men spana in brudarna! Loong time ago

Är det inte för underbart?

På vägen till kryssningen som vi var på för ett tag sen, skulle vi plocka upp en för oss okänd Erik. Emily o My hade då tillverkat en alldeles egen jättefin skylt för att han skulle hitta oss. Visst var den fin med blommor o allt =)


Syrener och jordgubbar.

Då var det sommarlov då! En liten schwäng till Östersund idag och ett C på uppsatsen och nu är vi där. Riktigt najs! Jonie o Karlyle ska vi fixa sommarlovstårta?

Favorit i repris..


Vad kan vara härligare än en solig Uppsaladag?!

RSS 2.0