Lite sugen på mackan eller?!


Senap i långa rader.

Min bloggmoral är inte jättehög för tillfället. Därför länkar jag till andra bloggare som skriver om mig och vad jag gör om dagarna. På detta sluga sätt sparar jag tid och hjärnkapacitet och ni får ändå ett hum om vad jag pysslar med. Lathet kompenseras med smarthet, så enkelt är det gott folk.


Partey!

Årets sista utgång i Östersund igår. Väldigt speciell kväll och jag kan väl säga så här. Jag kommer inte sakna nattlivet i Eastsound för fem öre. Länkar till Norskans blogg så kan ni läsa om våra upplevelser där istället.

Nedräkningen har börjat nu iallafall. Är jag duktig och tar mig i kragen så borde jag kunna flajja hem på onsdag. Ska bara tvätta fönster och ugn och kylskåp och allt vad flyttstädningen innebär innan jag kan dra. Ska nog bli lite skönt ändå..


Sexi time.


Riskastardag.

Jaha då var det snart dags att fara neråt igen. Ett jäkla rännande på mig, tycker ni inte? Den här gången blir det bröllop. Min äldsta kusin ska gifta sig. Känns som om det var igår hon bäddade ner mig i glasfiberisolering haha. Det var tider det =) Ska bli jättekul att få vara med på hennes stora dag. Håll tummarna för sol!


"What do we got over there?"


Ah!

Smögen, Dalarna, Spanien, Hudik, Norge, Finland, Norrland, Stockholm, Uppsala och Märsta. Förra sommaren är svår att slå alltså! Den var så jäkla bra! Finfina minnen och finfina vänner. Men jag har en känsla av att den här kan bli fin den med. Tre veckor, sen sommarlov!


Dorsin är min idol!


Oslagbar blick vid 1.03 typ

Mosters utmaning

1. Tag fram den bok som ligger närmast dig.
2. Slå upp sidan 15.
3. Skriv ner den första hela mening som står där. Ta med det som ev. fortsätter på nästa rad.
4. Googla på det sista ordet och välj den första bild som du får fram.
5. Länka bilden till den sida som bilden tillhör.
6. Ge utmaningen till tre andra personer."Av nödvändighet för att en ensam kropp aldrig skulle kunna bära tyngden och sårbarheten" (Inte ens det förflutna, Anna Jansson, 2008).


Helgen som gick..

..har inte fotodokumenterats tyvärr, men var lugn o mysig =) Imorn sticker jag till Örebro ett par dagar som sagt. Ska bli väldigt intressant. Kommer få öva på engelskan då vår indiske handledare är på besök. Det har ryktats om att vi ska käka på indisk restaurang också. Har inte ätit så mkt indiskt i mina dagar så det är väl bara att hoppas att jag gillart! Ska ju ändå äta det i minst fyra månader här framöver.

Idag har jag fått i uppdrag att hyra en film. Good luck säger jag bara! Är det någon som har något bra tips? Det slår aldrig fel när jag får välja, blir alltid värdelösa movies. Så bomba bloggen med förslag nu så jag slipper skämmas ikväll igen. 


Listen up dudes!


I dedicate this to you my sister.

"Can you investigate my neck now?"


Hörrni!

Jag har en liten surprise för er! Jag kommer hem på torsdag! Det trodde ni aldrig va, bybor? Blir hemma över helgen och på tisdag drar jag till Öret för tre dagars seminarium inför curryland. Så har ni inget att göra i helgen, va med mej!


Indien Update.

Fick ett litet kompendium från en tjej som precis kommit hem från samma resa som jag ska göra i höst. Riktigt spännande att läsa om alla besök vi kommer göra, om vad man ska tänka på och sånna krejjer va! Tydligen är det bra att lära sig sånger och dansmoves för indierna förväntar sig shownummer ibland! Blir till att öva då! Svenska souvenirer och foton på årstider och familjemedlemmar är tydligen också uppskattat. Alltså förstår ni hur spännande det här är för en gammal Märstabrutta? Jäkligt! Läs hääär!


Kan man älska nån på aaavstånd?

Sorry för detta obehagliga uppehåll. Det var inte riktigt meningen, men det blev så. Det har ju hänt en hel del, valborg, uppsatsen blev klar osv men jag har lixom inte brytt mig om att berätta det för er. Men jag kan ju iallafall säga att trots mycket kritik på uppsatsen av både lärare och opponenter så gick det jäkligt bra. Vi hade valt att gå vår egen väg och göra en helt egen grej vilket resulterade i ett rätt hyffsat betyg, trots att uppsatsen inte riktigt uppfyllde alla krav. Kreativitet är bra! Jag är nöjd. Jäkligt nöjd! Bra Karro! Bra Marre!

En månad kvar här uppe, sen blir det sommarlov! Woooohohohoh! Men innan det blir det två vändor ner till syd i och med bröllop och annat så vi ses snart igen mina vänner på distans. Ciao!


RSS 2.0