Sleten Marre

Göteborg var lika trevligt i år, har nästan blivit lite av en tradition det där. Lägenheten var tom men hade världens läge uppe på höjden med utsikt över hela Götet. Blev massa god restaurangmat o partajande. Sprang på två tjejer från min klass + Fredrik Ljungberg som jag hade hånglat med i min dröm natten innan. Hur stor är den chansen?? Roliga minnen blir det från den här resan!

Sitter med mor o far denna sena måndagskväll och tittar på Allsång. BÅDA päronen sjunger med, vad mysigt vi har det. Godnatt vänner...


Glenn?!

Pjuu! Två dagar på teleflex och en sex and the city-kväll har förstört denna kvinna! Trött som tusan är vad jag är. Imorgon packar vi två bilar o drar neråt mot Götet för en fyr-dagars. Vad vi ska göra där återstår att se, men jag antar att det blir ett o annat besök på byns dansbanor. På grund av detta kommer bloggen vila, om jag nu inte får för mig att uppdatera från mobilen. Jag råder er därför att hålla ögonen på denna blogg, för ni vill väl inte missa eventuell aktivitet?!

Trevlig helg!

Dagens outfit.

 

Byxor: Blålkläder Workwear
Tröja: Gina Tricot
Skor: Techno

Senapssill är gött!

Midsommarn kom och gick och jag måste säga att den blev rätt så trevlig faktiskt! Var ute på "The big Nerv's" landställe vid Erken och det var najs! Dock blev det en hel del skador, men det kanske är sådant man får räkna med vid fylleslag? Det var nämligen så att dansbanan var ett rent fuskbygge och den pallade inte riktigt trycket när folk studsade omkring. Plankor flög åt all världens håll och berusade som vi var trillade vi ner i hålet lite titt som tätt (ja, jag var en av dom). Både Catte o Andres lyckades för övrigt riva ner högtalare och det här ledde till endel skador det med...


Bild: Stöldgods

Nu blir det två dagars hårt arbete på Teleflex och jag har ångest. Usch o fy! Tänk vad lat och arbetsskygg man blir av att studera... Sov gott vännerna mina 

Till och med Märy var brun här


Miss miss miss!

Miss Songkran


Kolla in bruden! Bilden är tagen när jag o Sara var i Bangkok och blev övertalade att vara med i Miss Songkran, en skönhetstävling där turister blir utklädda till Thaitjejer, ja som ni ser. Vi var med på Tv och i tidningar i hela Thailand och det roliga var att Thailands prinsessa satt på första parkett och var med och avgjorde vem som skulle vinna hela spektaklet.

En liten notis: SARA VANN!

Dagen efter låg jag o latade mig framför TV:n när jag ser min kära vän åkandes i en stor paradvagn, vinkandes som värsta Silvia-kopian till alla skrikande thailändare. Vilken grej va?!









Back to business

Dom ringde från mitt gamla jobb precis o undrade om jag var sugen på o jobba i sommar. Haha jag klämde till med tre veckor, usch vad lat jag är! Tänkte att man kanske kunde ta något pass på Brödboden oxå (som om det kommer hända). Äh skolflickor ska inte arbeta på sommarlovet heller! Vi får väl se om mina tre veckor godkänns =)

Mamma håller på o läsa en bok som heter När livet stannar.
Kunde inte låta bli att smygläsa den när hon lagt den ifrån sig.
Tårarna bara rinner ska jag säga er! Den handlar om en
familj som var i Thailand när Tsunamin slog in över landet.
Det är så tragiskt så man inte vet vart man ska ta vägen.
Den är skriven av Malin Sävstam om någon är intresserad
av den...





Överskrift.

Men det gick ju bra igår! 2-0, inte fy skam... Stämningen på Corner var på topp trots att presenningarna var på väg att ryka. Ikväll blir det grillning trots att det fina sommarvädret leker kurragömma med oss. Mina kära vänner ute på landet har ju carport så det ska nog gå bra.

Nu har snart hela släkten blogg tror jag, riktigt roligt! Till och med min mormor har fixat en nu och det är ballt! Hej!

Summer summer summer tiiiime!

Det blev en härlig dag på sjön och vid sjön idag. Eller är mälaren en sjö? Åkte en tur med mor o far i vår lilla skuta och sedan tog jag mig genom djungel o kemikalieövningsområden till lite tjejer o killar som låg o solade vid hundbadet. Alla doppade sig utom jag tror jag, men det var ju faktiskt bara 20 grader, ge mig en veckas peppning till så kommer säkert jag också ligga och plaska!

Förresten sprang jag o Andreschka på Karro går inne i stan, dom hade inte kommit iväg till US and A som dom skulle, så fadren hennes är i Norway o fixar pass. På onsdag bär det iväg om jag hörde rätt! Kul o se dej gumsan, saknar dig redan trots att vi sågs nyss haha, min lilla siames.

Det här kommer bli en kanonsommar, jag känner på mig det!

 
Storfiskarn o ankfoten in action. Ser ni vad brun jag är ;)

Wise ass

- "Vad mörkt det är här inne, det verkar som om dom håller på att stänga"

Jävligt smart att glömma ta av sig solbrillsen när man går in Määry!

Nu får det vara nog!

Nostalgi i all ära men när ungdomarna börjar åka runt i stan på sina flak redan vid klockan tio och inte har slutat än när klockan är halv fem blir till och med jag lite trött på skrikandet. Eller är det avundsjuka? Vad vet jag...

Det blev ett till!

Men se där! Det blev ett inlägg till. Har några timmar att slå ihjäl innan modren kommer. Gick upp tidigt tidigt idag för att hinna iväg ändå till campingen där vi skulle skriva tenta. Jag hoppas jag inte har fel nu, men jag är 99% säker på att jag klarade den, så jag kan nog nästan slappna av på den fronten i sommar! Lovely.

Studenterna är galna här i stan! Usch jag blir alldeles nostalgisk och får gråtklump i halsen när jag ser dom hoppa omkring på sina flak. Tänk om man fick göra om den dagen...

Nu ska jag lägga mig o kolla på Oprah!

Tankaaaar!

Jag har en känsla av att detta blir mitt sista inlägg här uppifrån mitt nästan snötomma vinterland. Trots våra 25 grader finns en vit liten plätt i skidbacken på Frösön. Det har blivit några slappa dagar här i solen, men det känns bara som om man går och väntar på något. Vad kan det vara mån tro!? Gillar inte att räkna dagar, kan inte allt bara hända på en gång? 

Kom o tänka på min barndoms somrar idag när jag var ute och gick längst storsjön. Vad allt var enkelt då! Skolavslutningarna som jag, systra mi och Johänsen avslutade med jordgubbstårta, (trots att Karra alltid tjatade om sin jäkla prinsesstårta) känns som en evighet sen. När tårtan var uppäten och vi satt o jäste fanns det inga mörka orosmoln på vår sommarhimmel. Idag känner jag bara att sommarlovet blir ett stressmoment på något sätt. Jag vet att jag klarar mig utan ett sommarjobb, därför har jag bara latat mig och inte sökt något i år, trots att jag vet att pengarna skulle se ganska snygga ut på swedbank.se. Äh usch vad håller jag på med egentligen, jag ska inte gnälla, jag har det ju himla bra egentligen! Men ja iallafall, det jag ville komma fram till är att när man blivit en så stor dam känns det som att man inte får vara ledig en hel sommar. Det känns fel på något sätt. Förstår ni vad jag menar?

Men jag tror jag struntar i det nu, skyfflar undan alla tråkiga tankar och ser det som att ledigheten ingår i mitt svindyra CSN-lån. På lördag när jag kommer hem till kära Märsta ska jag göra en alldeles egen sommarlovsjordgubbstårta, så det så!



The final countdown! (Klyschigt ja jag vet)

Jag räknar ner... På torsdag har vi sista jobbiga tentan och sen jäklar! Mamma kommer upp på torsdag o hjälper mej med flytten, sen börjar sommaren på allvar! Härliga tider.

Min käre far har även han skaffat en blogg, vet inte riktigt vad vi kan förvänta oss av den, men kul är det!


RSS 2.0