It's time to update!

Men just nu orkar jag inte engagera mig så mycket. Även seriösa bloggerskor måste väl få lite julefrid? Det kommer nog igång snart! Har vart och sett Avatar med Karra o Ponie. Mkt sevärd film! Blev ingen 3d men int gjorde de nå! Hörs snart!

God Jul Mina Vänner!


Torsdag är det imorgon: Jajjemän!

Jag är klar med julklapparna. Kanske för att jag är bäst, kanske 
inte. Men ska jag vara ärlig har inte du riktigt med det att göra!

Hursomhelst, imorgon är det julafton och det var på tiden. Men
viktigare är jag är tjugofyra och ett halvt år imorgon. Så nu
måste ni komma ihåg min födelsedag!
Är det dags för en reflektion?
Är det dags att ta tag i sitt liv?
Jag säger nej!
Jag hoppas jag förblir den nörd jag är som tycker att star trek är
tvålaxnios bästa film tills dagen jag dör och avlider eller värre!
(bli skjuten av en knivpiska)
Eller får en dagsedel och ett julkort samtidigt!

Jag håller det extra kort denna vecka och tar julledigt nu!

God Jul och Gott Nytt År!

Vad fan ska jag göra på nyår?!

/iMatt

Bbbbbraaaaa Marre!!!

Sov två timmar i natt. Klockan tre kommer jag på mig själv med att ligga och knåpa ihop julrim. Tyckte att dom blev så bra så jag var tvungen att gå upp och skriva ner dom. Nu vet ni vad som väntar i jul familjen =) Klarade duggan iallafall! Så skönt. Dessutom fick jag tillbaka förra missbrukstentan. Fick ett stort fett B! Så jäkla glad, för som ni vet är ju jag ett litet C-barn. Grattis till mig! Nu sitter jag snart i flygmaskinen. Möter ni mig om si så där två och en halv timme på Arlanda ;)


Homecoming queen.

Sista timmarna nu innan hemfärd. Ska bli himla skönt hörrni! Har en sista liten webbtenta och fem timmar föreläsning innan jag kan flyga ner till er. Borde väl plugga lite inför tentan imorn men jag drar mig för det då jag vet att det är flervalsfrågor samt att man kan ha böckerna framför sig. Problemet är väl att man bara har tjugo minuter på sig att svara på 40 frågor och bara två försök. Meen jag ser positivt på det här! Nu ska jag laga mig en saftig biff innan jag tar tag i skiten. Ses imorn kväll förhoppningsvis!


Christmasbord a la Socionom.

Igår samlades ett  gäng brudar från klassen och hade knytkalas-julbord. Riktigt mysigt! Elin hade ordnat lite lekar och jag måste säga att jag var gryyym i låt/film-citaten och drog hem en massa poäng till mitt lag. Kanske skulle vara med i Singing Bee, vad tror ni? Dock kom vi tvåa med en poängs skillnad. Riktigt surt! Måste öva upp skillsen i grenen "spott med stor godis".

Har varit och tippat för första gången i mitt liv idag. Samanavich försöker hjälpa mig mot ett framtida liv som miljonär. Återkommer med resultat ikväll! Trevlig lördag! Frid och kärlek.

 


I have a nice bum!

Detta har Karro och jag övat på under hösten. Vi är fan bäst!

Try JibJab Sendables® eCards today!


Bita, jag, my, Karro o Saman hade lite snöbollskrig tidigare idag. Så här såg det ut!

Torsdag: Jajjemän!

Det börjar närma sig jul people!

Och det är snö ute och kallt! Det tycker jag om.

Men med snön kommer också halkan. Och med halkan kommer det en chans för mig att utföra lite vetenskaplig undersökning.

 

Men undersökningen är väldigt precis. Jag har har efter nogranna observationer hittat vart riskzonen i steget finns. Punkten i steget där du har störst chans att halka och slå ihjäl dig. NU KÖR VI!!

 

Jag vill påpeka att jag bara halkat en gång hittils iår. Förstår inte hur det kunde hända jag spelade för fan hockey i åtta år. Snö borde vara en barnlek för mig. Is likaså, men dock så bränner jag mig lätt om fötterna på stranden. När det är varmt i sanden så klart! Inte ens jag skulle gå barfota på en sandstrand om det är kallt och jävligt.

 

Men det har varit nära ögat många fler gånger, inte att jag gått på en kall sandstrand, utan att jag halkat i år, så jag har tillräckligt många tester att basera min teori på. Så är det, och så blir det sagt.

 

Detta har jag upptäckt:

Om du är högerfotad löper du störst risk att halka i slutet av steget med vänsterfoten. Precis innan du lyfter foten. Får du inte tillbaka tyngden på högerfoten tillräckligt fort är det dags att spänna stjärten och ta emot marken med kärlek.

 

Vet du inte om du höger eller vänsterfotad, sparka en fotboll! Det som känns bekvämast är din fotning (Jag hoppas det är ett ord (som passar i sammanhanget)). Så ta reda på din fotning and go out there and be somebody!

 

Men seriöst, det funkar! Var beredd på vartannat steg så kommer du klara dig! Det är värt det jag lovar

 

Men du, nu ska jag göra fajitas. OCH DU FÅR INTE SMAKA!

/iMatt


Det härjar ett gäng julgransvandaler i Östersund!

Inte bara på Dalgatan har ni detta problem! Ge fasen i granen!Kolla vad med snö vi har då! Lyssna på dialekten också, jag gillarn inte! Sen kan ni lägga märke till diverse Östersundska uttryck i filmen. Märk också hur rasande den intervjuade mannen är. Roligt!


Let it snow..

Åh nu blir det ett jäkla tjat om snö och vinter från min sida men jag kan inte låta bli. Vet ni att det var 17 grader imorse (alldeles för tidigt) när jag gick till skolan! Det är sinnessjukt! Myssan hade jag glömt hemma också. Men jag klagar verkligen inte. Hellre kallt, gnistrande och tända brasor utanför skolan, än regnigt, ruggigt och blöta strumpor i för kalla skor. Hörde förresten av en säker källa (?) att det ska regna på julafton där nere!! Nio millimeter! Inte okej! Faktiskt inte! Kan inte alla komma hit och fira jul i min lilla etta och så tar vi sparken på utflykt till julottan? Det skulle vara myspys =)


Update!

Minst tre decimeter snö nu! Hade jag haft en kamera hade ni fått se allt det underbara vita!

Smögenhögen!


Favorit i repris i sommar?

Alooo.

Har vart lite seg på uppdatering på sista tiden. Skärpning! Vet ni hur mycket snö det har kommit i natt eller? Helt galet! Och det fortsätter! Hoppas vi får lite neröver framåt jul ockå.

Idag började vi en ny kurs som heter Barn och familj. Vi fick se en film som heter I Skuggan av Våldet och jag blev riktigt illa berörd =( Tänker på alla barn som tvingas leva i en familj där mamman blir misshandlad. Eller barn som far illa över huvud taget. Vad har jag valt för yrke egentligen?


Torsdag: Jajjemän!

Det blir New York igen! Min (store)bror mailade mig idag om sina långt gående planer om en resa, hör och häpna, den 25:e september! Det är en jävla bra bit dit.

Han snackade om hur mycket vi skulle göra den 29:e. Käka på akvavit och beställa in en dyr skumpa och hela faderullanlej! Jag tänkte, ja fan va kul! Bjuder du? Det slog mig nyss att han fyller trettio den 29:e september.

 

Han skrev och skrev om allt han skulle unna sig och hur mycket pengar han skulle spendera. Och jag sitter där helt ovetandes om varför just i september. Så korkad man kan känna sig så här i efterhand. Som tur så är så märkte nog inte han min okunskap. Eller vad vet jag? Han kanske visste, men sa inget. I besvikelse, han kanske sitter i tårar i sitt hus nere i Stångby (en skön liten jävla skit håla utanför Lund)

 

Min bror ja, två barns farsan! Glasögon och ett hårfäste som börjar precis vid öronen. Jag kan inte låta bli att se min egen framtid där. Det är ju bara 5 och ett halvt år kvar innan jag är 30! Jag börjar redan bli gråhårig och hårfästet flyger bakåt i en livsfarlig fart! Att bli gammal är en jävla pärs psykiskt. För en ung jävel som mig. Inte en ungjävel, utan en ung jävel. Ingen särkskrivning

 

Därför gillar jag att vara omogen. Lite av ett barn i hjärnan. Ta t.ex den här gåtan

Vad är det som ser ut som kött men luktar fisk?

Haha, kan ni svaret är ni lika omogna som mig

Kommentera!

 

Det blir kort den här veckan om ni ursäktar. Vilket jag hoppas, annars finns risken för att det kommer delas ut dagsedlar och en lavett eller fem

Handgemäng

 

/iMatt


Trallala lilla molntuss! Kom hit ska du få en puuuuss!

Verkar ha klarat mig från biverkningar, förutom att armen känns skadad. Kunde inte sova på den i natt, så jag vaknade upp på fel sida så att säga. Hade tänkt träna lite african booty shakin' idag men får nog skippa det. Hade sett lite stört ut om jag stått o smygit i vassen och hälsat till regnguden med endast min icke lama arm. Next time!

Imorn kommer mor och far upp och hälsar på den förlorade dottern. Ska vi starta en liten namnlista här i kommentarsfältet där ni skriver på för en förlängd vistelse? En natt hallå! En natt?! Det går ju inte heller! Väl mött imorgon bitti päron!


Potatisgris.

Efter ett planlöst traskande genom skogar, elljusspår och industriområden hittade vi tillslut hälsocentralen. I rättan tid! Tio minuter innan dom stängde fick jag min spruta, så dör jag nu är det iallafall inte för att svinet har tagit mig!


Bra placering =D


Relief!!!

Åh vad sköööönt! Tentan är avklarad och jag är mer än nöjd med min insats. Garanterar ett godkänt betyg och det är väl inte fy skam efter mitt minimala studerande inför tentan. Min metod visar sig fungera igen =) Spännande att se hur pass långt det räcker. Ett C igen kanske? Verkar ju vara Märys betyg. Vi får se, vi får se. Lättnaden har lagt sig över mig och jag känner mig lycklig och nöjd. Trevlig helg loved ones!


Jag är i chock!

Mor och far. Vad tänkte ni när ni gav mig namnet Maria? Tycker ni att jag är en välnärd, bitter typ som borde bli bestraffad med spetälska?! Schysst! ;)

Den allra vanligaste betydelsen för Maria i nutid är "bitter" eller "hav av bitterhet" men det finns andra teorier som "rebellisk" och "önskat barn". Men namnet kommer troligast från ett egyptiskt namn som kom från ordet mry "älskad" eller ordet mr "kärlek".

Fler betydelser kan vara "uppror", "rebellisk", "trotsig", "efterlängtat barn", "havets stjärna", "en pe i havet", "den vackra", "älskad av Gud", "den perfekta", "den som älskar Gud", "den helade", "stark", "stor sorg", "den välnärda" (med betydelsen "vacker"), "älskarinna", "graciös", "den upphöjda", "den charmiga" och "den som härskar".
Betydelsen "den trotsiga" kommer av att Moses syster Miriam ställde sig på Arons sida när bröderna bråkade och blev därför bestraffad med spetälska.


Torsdag: jajjemän!

Det är egentligen inte så konstigt att det är torsdag ingen, det har gått tre dagar den här veckan. Och med det börjar ännu en torsdag med mitt svammel.

 

Men det finns logik i min ologik. Mitt mål är att skriva så mycket som möjligt utan stopp och utan något tema. Och när det är klart börjar jag editera, och se hur det hela slutar! 

 

Som en fest brukar jag säga, inte bara som en fest utan som en inflyttningsfest! 

 

Detta leder mig helt sökt till att jag är i fas med att köpa en lägenhet, jag har varit på en visning på sätunavägen 22, wait for it, B! Läste ni B:et på svenska eller engelska? Jag tror inte jag vet hur du tänkte

Men åter till ämnet, jag var i ett budkrig igår. Ingen hade lagt något bud än när jag ringde till mäklaren, utgångs priset låg på fantastiskta 625 000kr (sexhundratjugofem tusen kronor) så jag slängde fram mitt skambud på 570 000kr (femhundrasjuttio tusen kronor) 20 minuter senare får jag ett sms av mäklaren som säger att någon bjudit över mig. 600 000kr! (ja, ni vet nu). Jag bjöd direkt 610, han/hon/den bjöd 620, jag hävde ur mig 630 och så höll vi på ett tag. Det slutade med att jag slutade bjuda när vi låg på 650. Så ni som sålde lägenheten. TACKA MIG! 

 

Det lämnade mig med en bitter smak i munnen. Minst sagt! Men det är som jag brukar säga man ska inte paxa framsätet om man inte planerar att sitta i det

 

Det där hade inget med saken att göra! Men det är så jag arbetar, vad ska du göra?

Och det där var bara onödigt aggressivt

 

Men jag ska på en till visning på söndag. På samma gata! Kan du tänka dig? Nej, värre! Föreställa dig?!

 

Men vänta en sekund!!!

Jag ska ju på firmafest på Lördag, hela norden kommer hit (inte alla i hela norden fattar du väl? Bara vårat företag. Herregud...)

Första julfesten jag var med på i Köpenhamn tänkte jag, nu ska jag minsann visa dom hur man dricker. Det hela slutade med att jag var med på varje snaps, mitt glas var aldrig tomt och en avec eller tre blev det också. Jag ramlade runt och svamlade hela kvällen. Tappade min plånbok och kommer knappt ihåg ett dugg från kvällen!

Vad har jag lära mig av detta? Jo, inte något nästan. För nästa julfest i bryssel slutade på nästan samma sätt!

Men i år! Då är vi på wallmans salonger, så håll dig borta för gudskull!

 

Men allvarligt, jag har lugnat ner mig rejält. Så jag kommer nog inte spåra. 

Jag har lärt mig att säga nej tack, det är bra för mig, dansk jävel!

 

Så till nästa vecka (om jag överlever helgen). Fridens liljor till dig och din familj

 

/Super Mario World

 

Nej, men en drink på det här?

 

/iMatt


Blä för tentor.

Hur gör man när man pluggar? I hela mitt liv har jag suttit ett par dagar innan tentan och klarat mig alldeles galant. Hur länge kunskaperna sitter kvar är väl en annan historia. Jag får in det mesta väldigt fort vilket gör att jag inte orkar plugga några längre stunder. Jag kan lixom lite om väldigt mycket. Jag tar inte tillvara på mina resurser! Finns det någon kurs där man kan lära sig hur man gör, utan att bli uttråkad?

(Förresten så gillar jag att skriva tentor kom jag på. Det är spännande på nåt sätt. Sjukt, jag vet.)


RSS 2.0