Update.

Efter cirka sju timmar har jag skrivit ihop knappt en a4-sida på tentan. Effektiv, ja visst!

Plugg.

Hemtentavecka! Spanade precis in den och insåg att den endast består av en liten fråga. Var det universitetet jag gick på eller? Vågar jag säga att man glider igenom de här åren ganska lätt? Liite bortskämd är jag nog ändå. Dags att ta tag i tentan nu! Hörs 


Shöpp shöpp

Nyöppning av Mittpunkten idag, som gått från att ha varit Domus, till ett nytt,  fräscht shoppingcenter. Östersund har nu tilldelats bland annat Vero Moda, Cubus och Gina Tricot. Jättekul tycker vi bönder här uppe som tidigare fått handla våra kläder på Pingskyrkans loppis. Känns det lite trist ändå på nåt sätt. Tidigare har man lixom kunnat åka hem en helg, handlat lite billiga kläder på Gina och kommit upp som en helt ny tjej, med ensamrätt på sina nya plagg. Nu har jag en känsla av att alla fjortonåringar kommer springa runt i tights och långa linnen. Men men, det kanske är charmen med en småstad?


Uttråkad.

Vad ska jag skriivaaaa?? E ju kass på det här. Vad vill ni läsa om? Skolarbete och träning? Nä tänkte väl det. Det är vad mina vardagar består av =) Och lite shopping, godis, restaurangbesök o vänner på det. Hur har jag som student råd med denna livsstil? Det har jag inte! Den som vinner the fortune kan väl skänka en slant?


Lycka till vänner..


Natt.

Det här är så bra en lonely kväll som denna..

Tantvarning..

..är att ta bussen till Lillänge och ta en fika på Coop.

Freedaaaag!

Jag håller på o bli sjuk =( Jag vill inte!!! Har försökt preparera mig idag med Echinagard men jag vet inte om jag tror på dom där dropparna. Funkar det? Höjden av smarthet är väl oxå att stanna uppe hela natten och titta på MTV VMA i repris (som för övrigt går på tv nu med) när jag vet att jag ALLTID blir förkyld av för lite sömn. Somnade väl runt fyra i natt. Stupid! Hoppas det bara är en liten varning som drar förbi! Får ta det lilla lugna ikväll o hoppas på att bli frisk för imorgon ska vi fira Bitas 26 årsdag. Håll tummarna för moi!


Rå firre.

Ni kom ju halvvägs iallafall folks! Men liite mer hade jag nog förväntat mig! Well well.. Idag har jag haft min första redovisning. Gick väl helt ok måste jag säga, dessutom var vi bara tio pers i rummet, så det var ju inga problems! Blir till o fira med lite sushi ikväll tror jag allt.. Alltid kul att unna sig saker och det finns alltid något att fira. Remember that!


Heeej allihopa!

Ge mig minst 13 kommentarer där ni skriver vilka ni är! Nuuuuh!

Pöjkar pöjkar.

Då var man solokvist igen då efter en trevlig helg med besök av två liite äldre Märstaherrar. Då jag för det mesta bara rör mig mellan skolan och shoppinggatan fick grabbarna ta tag i planerandet av helgen. Det blev ett besök på Boda Borg (typ Fångarna på Fortet), filmkväll, partaj och bio. Fullspäckad helg alltså! (Kan man tro, men egentligen vilade vi mest..) Väldigt uppskattat med besök iallafall! <--- Pik
Nu väntar en massa skolarbete som jag som vanligt skjutit upp.. Sleep tight!!


Torsdag.

Terminens första soppa o så lite besök på det. Lövli!

Pain.

Kan någon förklara för mig hur en otränad liten rump kan känna så mycket smärta efter endast en timmes body pump?? Har knappt kunnat gå på mina stackars ben idag. Helt sjukt! Men det är väl bara o gå påt imorn igen! Nu jäklar ska jag bli vältränad! Vänta bara!


Viljestark liten krabat!


Partey


Å alla fick vi plats i min lilla etta!


♥ ♥ ♥ ♥

Grattis Mamsen! Tycker om dig massa!

Flottrace!

Idag har vi varit och tittat på alla galna nollor som har paddlat runt i kalla Storsjön på egenbyggda flottar. Socionomerna gav upp efter att ha blivit attackerade av surströmmingspad och äggkastare och kom därmed sist. Byggnadsingenjörerna vann (helt otippat?) med sin katamaranliknande flotte. Riktigt kul att se, speciellt när flottarna välte och de stackars studenterna fick simma i land! 

Ikväll kommer ett gäng tjejer hit för lite vindrickande och kvällen fortsätter antagligen på någon av Östersunds heeta nattklubbar! Väl mött!


Marité!

Tja, vad kan man säga en sen timma som denna? Inte mkt mer än att grabbar kan man alltid lita på =) Har haft en grym kväll med 7 killkompisar som jag i sista minuten joinade efter en riktigt grå och tråkig ångestdag. Imorn får vi se vad brudarna går för ;) Sov gott!


Dagens läxa: Never give up!

Lite jobbigt när man bor alldeles själv och inte har någon starking i närheten som kan hjälpa en med rödbetsburken! Men det gick efter ett antal olika försök och idéer. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: en bra kvinna reder sig själv! Nu är det dags för mina efterlängtade isterband! So long!


Nu går skam på torra land!

Har gått och varit sugen på isterband med stuvad potatis i flera dagar och äntligen har jag köpt hem ett paket. Har nog aldrig blivit så hånad och utskrattad i hela mitt liv. Har fått höra kommentarer som: ISTERBAND?! Är du 80 bast eller?!!? Är det så hemskt? Det är ju gott ju!


Vacker.

Gör som Jonie och lägger upp en bild på min fina älskade syster..


Hoooola

Tänk vad lite blommor kan göra för ett hem. Osäker på hur länge dom här kvistarna kommer överleva bara! Haha vilket mossigt inlägg.. Kvalitet framför kvantitet kanske??

Rajraj

Andra dagen avklarad.. Globalisering är inte så intressant då det enda man kan fokusera på är när vår lärare Jorge säger och schå vidare och schå vidare, heeela tiden, med chilensk brytning. Min hjärna har inte ställt in sig på plugg-mode riktigt än tror jag bestämt! Men staden kryllar av nytt folk, så det kan nog bli bra det här! Ska ut och spana lite ikväll på O'learys. Det blir studentfest där ikväll med bland annat Maskinen och Slagsmålsklubben som gästar. Vi hörs då!


RSS 2.0