Glarre!?

Hittade en trevlig liten artikel på Svd. Thank God att jag år Schnitzel med brunsås när jag var där!

Surprise!

Jag kommer hem ikvähähähähääll! Ska bli så skönt så skönt.. Ses

Pheeew!

Helt slut är donnan i Östersund! Provade på Body Combat nere på gymmet idag och konditionen satt ju inte riktigt där den borde om man säger så. Body Combat är lite av en mix av olika stilar (bla Mai, Muy Tai?), där man ska sparkas o slåss rakt ut i luften. Visst satt takterna från boxningen kvar men inte konditionen som sagt. Riktigt roligt var det dock! Nästa steg blir att klara av ett boxercise-pass, vilket nog kommer vara ännu tuffare... Men jag är på G!       Beach 09, inga problem!Jaa du, det var en bra fråga!

Varför har veckotidningarna julspecial i oktober? Det är inte klokt det. Inte undra på att folk är så stressade kring julens alla bestyr. Kan det inte bara få vara jul?


Jöbbe.

Jaha, då har jag jobbat första passet då.. Fy satan vad nervöst det var att ringa första samtalet! Inge roligt alls. Man kände ju att säljerfarenheten fattades, men sånt där lär man sig med tiden. Hann med ett 70-tal samtal och sålde en prenumeration =) Men det var ungefär på den nivån alla vi nya låg så..

Pratade med allt från sura gubbar till söta små damer som tyckte jag var så snäll som ringde och erbjöd dom mitt fina erbjudande, trots att dom inte var intresserade. Pratade även med Muhammed som tyckte att vi gjorde så dålig reklam på Svenska Dagbladet. Tydligen var det så att någon hade ringt honom därifrån tidigare och bara lagt på. Han var väldigt upprörd och sa "-man blir ju orolig!!". Sen la han på.

Det var iallafall inte så långtråkigt som jag trodde. Sen när man börjar lära sig hur man ska lura på folk tidningen kan man ju faktiskt utmana sig själv och försöka sälja så mycket man bara kan. Hörde att vissa grabbar där tjänade 30 - 40 000 i månaden. Inte dåligt! Gänget som jobbar där (bara ungdomar) är rätt roliga också, så festen som kommer i november blir nog skoj skoj skoj!

Hej!


Daddy Cools nya brillor.


Vilken söting va!?

Där ser man..

Ahaa! Lösningen på mina problem.. Eller så kanske jag ska vända tillbaka dygnet till sin vanliga rytm..?

TerroristMarre.

Mina sömnproblem vill inte ge med sig =( Lika trött idag som sist. Det slutar väl som vanligt med att kroppen säger ifrån och en härlig förkylning ger sig till känna.

Idag smäller det! Klockan fem ska jag infinna mig på Svd´s kontor för att utbilda mig till telefonterrorist. Efter många om och men hörde dom av sig och nu är det alltså dags. Antagligen kommer jag tröttna på att försöka sälja blaskan efter första arbetspasset. Killen jag pratade med sa att man ungefär sålde fyra prenumerationer på hundra samtal. Som tur är är det inte bara provision! Återkommer om den saken senare dååå... Hej svejs

Nattmössa på.

Hej mina vänner! Sitter i skolan och degar, väntar på nästa föreläsning. Psykologi, ett intressant ämne, men alla gubbar och teorier förvirrar mig. Alldeles för mycket för min stackars hjärna. Inte hjälper det att jag inte kunde sova igår heller. Ni vet kanske hur det är när man ser klockan ticka på, man vrider o vänder på sig, men inget händer. Klockan tre tände jag lampan och läste några kapitel. Tillslut somnade jag, men ajaj vad trött jag är idag!

Annars kan jag väl berätta att vi har ett riktigt fint höstväder idag. Gick till och med med jackan uppknäppt utan att frysa. Härligt! Efter skolan tänkte jag och Karolajne vandra till Willys och shoppa lite mat. Jag tror nog jag ska följa hennes exempel och införskaffa en sån där dragväska. Tantigt, ja kanske, men vad gör man inte.. Det tar ju ändå en kvart att ta sig dit... Hur har ni det där hemma?


Sthlm vs. Norrland 0-1

Sprang förbi ICA igår efter gymmet och väl framme i kassan upptäckte jag att köpet inte medgavs (inga pengar på kortet alltså), Lite smått pinsamt sådär! Men eftersom jag precis lärt mig använda telefonbanken och faktiskt kom ihåg alla koder tänkte jag att det var väl ingen större katastrof. Problemet var bara det att herren i kassan inte visste hur man parkerade kvittot, så alla som stog bakom mig i kön fick stå o vänta på mig som tröck fel koder hundra gånger. Blev ganska stressad...

När jag väl fått över pengar och betalat, bad jag kvinnan bakom mig om ursäkt och hon svarar: Ääsch, inte gör väl det något, nästa gång är det min tur. Innan jag gick sa hon några ord och avslutade med ett vänligt "hej då".
Händer det här nere i stressiga Stockholm?? Jag tycker nog att jag märker en ganska stor skillnad här uppe, norrlänningar ÄR trevligare.

Tomt.

Har haft Emily uppe på besök i kalla norrland i ett par dagar. Var precis nere o lämnade henne vid busshålssplatsen och nu känns det jättetomt. Gör alltid det när någon hemifrån åker härifrån =( Men så är det.. Känslan brukar försvinna efter en dag eller två.


Tycker ni där hemma ska planera in ett varsitt besök inom snar framtid =)

RSS 2.0