Spooky.

Vad är den naturliga förklaringen till att en hyffsad vattenstråle stänger av sig själv utan att någon har vridit på kranen??


Frajdej frajdej!

Sahara o Frittan kommer o hälsar på mig till helgen. Det var fasiken på tiden ;) Kommer bli en grym helg! På fredag ska vi gå på en asastor Halloweenfest i Östersund. Har en känsla av att det kommer bli bra bra bra! (Visst Bita ;) ) Ses snart brudar!


Galej galej!


Tänkvärt.

I Svergie finns det 1.9 miljoner invandrare. Två tredjedelar av dessa invandrar från Europa och en stor del av dessa från nordiska länder. På svenska fängelser sitter ungefär 5000 individer inlåsta. Även om (som det framkommer i vissa diskussioner) 70 procent av dessa kriminella skulle vara invandrare så är det ändå en väldigt liten del av den stora massan.. Sannorlikt är att den största delen inlåsta dårar är våra nordiska neighbours!


Idol nästa?

Min vän Gonza sjunger Kings of Leons Use Somebody. Vad tycker ni?


Hej.

Hej och välkommen till min dagboksblogg! Blä känns skittråkigt och blogga nu. Har aldrig något o skriva om förstår ni. Därför blir det sånna typiska inlägg där jag skriver om vad jag gör. Skitkul. Verkligen. Men men, läs om ni vill, annars struntar ni i det. Idag är det lördag och jag har pluggat. Inte kul. Men så går det om man är knasig i huvudet och skriver ett helt arbete efter helt fel kapitel. Får väl skylla mig själv. Hoppas jag har lärt mig någonting iallafall! Slut.


Min nya ajdål.


Samsamsamsung.

"Köpte" en ny telefon igår. En spänn bah! Fick byta abonnemang, men jag tror det blir bättre än det jag hade innan faktiskt. Fattar inte riktigt hur operatörerna får det att gå ihop.. Men vad gör det. Om 18 månader kan jag hämta ut en ny telefon igen. Inte dåligt va!


Blä.

Kul o få två månaders fakturor alldeles försent.. 750 kronor fattigare bara så där. Skitkorvar är dom allihopa. Im broke!


Prickig korv.

Jaha, då var första snön kommen i Märsta också. Mysigt, jag fick nästan lite julkänsla. Fast helst skulle jag vilja ligga på en solig strand och få tillbaka alla mina lovley freckles! Vinterhalvårets blekhet är lite äcklig. Man känner inte igen sig när man kollar i spegeln. Meen man vänjer sig väl. Så småningom.


Tipptapptipptapp.

Fasiken vad det blåser! Och i Östersund är det snöstorm. Jag flydde i rättan tid! Det går ju inte att traska i vinterland utan vinterjacka! Det skulle kunna innebära döden! Dramatiskt värre. Nu tror jag att jag ska krypa ner i min bäddsoffa och läsa lite ur "Aldrig fucka upp". . Sov gott små monster.


Back in Mordor.

Då var man i Märsta igen då. Blev lite change of plans och nu har jag bestämt mig för att stanna i vår fina by i tre hela veckor. Visst är det alldeles underbart? Inser dock att föräldrarna börjar räkna med att jag snart ska flytta ut. Min sköna, hårda säng har fått flytta ner i källaren bland alla råttor och in har en bäddsoffa flyttat. Börjar jag bli vuxen nu? Läskigt!


Frosty the snowman.

Idag har snöflingor dalat över Östersund, men jag låg och mös i min varma säng och märkte nada. 4e oktober. Är det ens normalt??

Tweet tweet.

Vem är kungen?? Ge dig till känna!
Karoline har börjat blogga igen och behöver lite läsare..
Borde jag börja Twittra istället??

Jahapp.

Lördag. Sliten Marre, trots lugn fredagkväll. Vet ni att jag kommer hem på torsdag? Stannar en hel vecka gör jag också. Mycket trevligt ska det bli! Ikväll blir det pizzabak med tjejerna och antagligen lite fest på det hemma hos några klasskompisar.

Ses snart loved ones!

Galet galet

Ujujuj händelserik kväll igår! Behöver inte gå in på några detaljer men vi hade riktigt kul =) Får lida lite för det idag dock. Lite kebab skulle sitta fint! Ikväll blir det myskväll med Karro, Bita och My.. Lite rehab med chips, cola o film är vad det blir. Behövligt!

Gourmand.

"Fy fan vad kryddigt! Det smakar som oregano. Oregano!!" - Karoline provsmakar kvarlämnad Perlino till tonerna av Winnerbäck.


RSS 2.0