Congratulations and celebrations!

Jaha då var tävlingen över då och som vi alla kan se har vi fyra självutnämda vinnare med tanke på det låga deltagandet. Grattis o hoppas proverna kommer till användning =)

Tääävling mina fränds!

Ja så var det då dags för den beryktade tävlingen som jag tidigare utlovat. Jag har fått chansen att testa Cliniderms hudvårdsserie nu ett par dagar för att kunna rekommendera produkterna/inte rekommendera produkterna till er stackare som läser min blogg. Kan väl egentligen inte säga om de är bra på lång sikt efter tre dagars kletande, men krämerna och rengöringsgrejjerna känns rätt sköna iallafall, så mycket kan jag säga. Tydligen ska de göra underverk för oss nordkvinnor.Nedan följer ett antal frågor som ni ska hitta svaret på på Cliniderms hemsida och svaren ska skickas till min mail (marre112@hotmail.com). Sedan ska ni även motivera i en kommentar till detta inlägg varför just du ska vinna ett paket med prover på produkterna (värde 200 riksdaler).

Fråga 1:

Vintern i norden är?
1.Blåsig och varm
2.Kall och torr
3.Kall och fuktig

Fråga 2:

Den moderna kvinnan i norden är:
1.Slö
2.Sprallig
3.Aktiv

Fråga 3:

Vilka är hudens viktigaste skyddsbarriärer?
1.Penetrations- och fuktbarriären
2.Pigment- och fuktbarriären
3.Fett- och penetrationsbarriären

Fråga 4:

Har Cliniderm produkter för män?
1.Ja
2.Nej
3.Nja

Så sätt igång ba! På Buzzador.se kan ni bli medlem om ni också vill få chansen att få testa nya produkter wowowo. Fyra vinnare dras den 23e januari. Påminn mig om jag glömmer =O


Oh Oh Oh!

Ganska förståeligt att läsarna sviker när man aldrig skriver. Men! Hang in there! Snart kommer det hända lite saker här vilket involverar tävling med fina prajser! Snart snart... En liten ledtråd är "hudvårdsprodukter".


RSS 2.0