Solsol.

Känns det inte som om det är dags att dra igång grillsässen nu? 18 grader visade tempen idag så jag traskade utan jacka i solen. Visst blir man glad?

Golden.

Har varit lite dött här ett tag va? Jaa det har det säger ni och riktar ögonbrynen lite snett neråt. Men jag har varit internetlös i Maalmööö! Sara och jag åkte ner en sväng och kollade in sm-finalen i innebandy för Joel, Saras boyfriend spelar i Storvreta. Dom vann så klart! Men så nära hjärtinfarkt har jag nog aldrig varit förut. Förlängning, straffar och suddenstraffar. Helt galet! Men kul var det. Stannade där nere över helgen och festade med grabbarna och spanade in staden lite granna. En hel del bussåkande blev det också eftersom vårt hotell låg ute i ghettot, granne med Allans korv.

Men nu är jag hemma igen. Blev en pluggdag i Sigtuna med Magdur idag. Blev klar med tentafrågorna och är ledig fram till den 29e då nästa fråga kommer. Umgås?


Syd.

Nej men jag kommer hem en sväng imorn då. Väl mött!

Stilig.

Spana in vår kandelaaber!


"Ett ljus för varje stadium!" - Sofia

Bwaaaah!

Karro har börjat med någon slags skrämselpropaganda här hemma. Hon smyger omkring o ställer upp den här mannen lite här o var. Kolla blicken lixom och längden. Underskatta inte längden! Han är lika lång som mej! Vore det min lägenhet hade han åkt ut för länge sen men jag tror inte man får kassera saker som inte är sina egna.. Tyvärr.
Mardrömsframkallande!


Funderingar.

Vet ni att det ligger ett fett lager snö på marken här uppe i öster. Hur tänkte någon nu? Innebär detta att det kommer vara kyligt på valborg om ett par veckor? Då ska man ju springa runt i Uppsala med sommarutstyrsel o bränna sig lite lätt, frysa lite smått på kvällen och somna i Saras säng. Blir det champagnegalopp i vinterjacka? Vad ofresh. Kletigt lixom. Ordna det här nu så jag slipper oroa mig!


Kakmonster.


Nougathatarens favvokaka

Vårtecken.


Tussilagos och videung, jacka av, en macka i solen - livet spelar på min planhalva idag.

Solei.

I survived! Det gick att dansa med glasögon på. Rätt kul kväll, mindre kul söndag. Men jag överlevde den med. Donken är ett underskattat element på bakissöndagar. Idag siner solen vänner! Ska alldeles snart bege mig neråt Storsjön och spana efter odjur. Kanske sola sig lite (utan solbrillor, har inga clip-ons tyvärr). Hoppas på ett par prickar i fejjan. Återkommer med updates. Ciao!

Ms.4eyes.

Wowowow! Hittade ett oskyddat nätverk! Vem har  det nu för tiden? Får se hur länge det hålller. Har ordnat med backup nu ifall det skulle skita sig. Ja men jag har nyheter. Dåliga nyheter. Jag tvingas bära GLASÖGON i två veckor och kanske resten av mitt liv. Hur ska jag överleva? Trivs ju inte i skiten. Fick ett sammanbrott efter optikerbesöket igår. Jag såg framför mig hur jag skulle bli mobbad för resten av mitt liv - mitt liv var över. Ett par tårar och några samtal senare kunde jag ta mig samman och livet rullade vidare. Men har man inga värre katastrofer i sitt liv gör en sån här grej att man bryter ihop. Tänker på alla som för livet är handikappade eller sjuka och tycker att jag beter mig barnsligt. Men man har väl rätt o vara ledsen ibland va? Nu ska jag knäcka mig en öl och gå ut o dansa i natten med mina brillor. Framsteg!


RSS 2.0