Nyårsafton är räddad!

Jag o Sara hade för ett par dagar sedan ett sting av panik i våra arma kvinnosjälar. Vi var inte direkt bjudna på någon fest och de vi var bjudna på ställdes in i sista sekund. Vad gör man? Jo vi såg till att samla ihop alla left overs som inte hade någonstans att ta vägen och fixa en egen liten tillställning.. Så på onsdag blir det trerätters och lekar för hela slanten om allt går som vi vill! Trevligt.


Julafton är barnens dag...

...men juldagen firar vi på Kung Carl! Och systemet har stängt i dagarna tre, vilket jag borde ha förstått.. Någon som har en vinflarra eller dyligt att sälja till Marreflarre?


Julefrid.

Halva familjen ligger sjuka, men julen närmar sig iallafall.. Fick mina sista julklappar köpta idag o granen är pyntad. Nu är det bara till att vänta på den stora dagen. Hoppas fader vår och systra mi piggnar till nu fram till julafton.

Det har gått så himla fort nu dom här sista dagarna, så jag har inte riktigt hunnit tänka på att det snart är jul. Därav utebliven julstämning. Men så säger man ju varje år. Det är inte så där magiskt längre som man kommer ihåg att jularna var när man var liten. Men vad gör det? Mysigt är det så att det räcker! God jul på er!

Reklam igen!

Läs Emilys blogg om ni vill läsa lite mer om min Kina-resa!


Turkish delight.

Blev en trevlig liten avskedsmiddag med ett gäng tjejer från klassen ikväll, på en mysig liten turkisk restaurang. Vet dock inte hur det slutade för två av tjejerna som aldrig riktigt kom ut från restaurangen. Enligt säkra källor fick dom en liten rundtur där inne =S låter suspekt! Får se om dom dyker upp imorn på årets sista skoldag.

Ses i januari girls!

Dan före hemresardan.

Imorn bär det av hemåt igen och det är med blandade känslor. Eller, ja, alltså, det känns jättebra men problemet är att jag inte helt kommer kunna slappna av och njuta av julledigheten. Läser en juridikkurs just nu som inte stannar upp bara för att det är jul. Blir nog en hel del plugg under dom här två veckorna iallafall. Mitt andra problem är att jag inte lyckats hitta någon praktikplats än och det känns riktigt jobbigt. Vill ju jättegärna vara i Stockholm under dom närmsta åtta månaderna. Har ringt runt som en galning och det enda svaret man får är att dom har kontrakt med Stockholms universitet. Jobbigt! Dessutom kommer min telefonräkning inte se rolig ut efter alla samtal jag ringt i min desperation.. Jaja, ska iallafall bli mysigt med jul, resten fixar sig säkert!

Vampyr.


mmm...

China pics.

       

"It was mine!"

Tvättdramatik.

Hade tvättid igår. Trots en varnande liten lapp på en av tvättmaskinerna som meddelade att maskinen inte centrifugerade lade jag fint in all min vita tvätt. Tänkte väl att det skulle gå bra ändå. Det gjorde det förvisso men så här i efterhand kan jag väl tänka att det inte var skitsmart att lägga in den största handduken man hade i samma tvätt.

Ja för att göra en kort historia ännu kortare kan jag säga att det hela resulterade i att jag slängde handduken. Den stank surt efter två timmar i torkskåpet och den var dessutom inte torr. Inte orkade jag boka en ny tvättid för endast den heller!

Ibland undrar jag hur jag tänker =) Men man kan inte alltid vara smart och klyftig!

Yes..

Kan väl säga ett par dagar efter mitt senaste inlägg att ångesten har lagt sig lite. Blev en trevlig kväll/natt i onsdags som började med mousserande vin och hemmagjord potatissallad hemma hos min käre vän. Ut i kylan bar det av till en trevlig liten moderniserad pub, som praktiskt taget var helt folktom. Fick ett samtal från vår föredetta "chef" som ordnade en efterfest för oss två. Av någon anledning blir man alltid kvar där så länge då grabben är en jäkel på att hålla igång intressanta samtal. Tyvärr somnade Karro i soffan... Men som sagt, det var en trevlig och spontan afton som gärna får göras om!

Annars har jag inte gjort så mycket som är värt att nämnas, men dagarna flyter på i sakta mak. Idag kommer kära syster upp och hälsar på igen. Blir nog en myskväll ikväll framför idol skulle jag tro..

Hej på ett tag.


Bloggbloggblogg.

Sådär ja! Nu var hemtentan inlämnad och Märy är härmed ledig i fem hela dagar! Men vet ni? Jag är less på att vara ledig och sysslolös! Iallafall efter tre dagar i sjukdomens klor. Vaad ska jag gööööra?!?!? Blir väl att man får gå ner på vår gamla shoppinggata och försöka hitta juleklapp till mor o far o andra som kan ha förtjänat en liten gåva.

Kan ni läsa mellan raderna och se att jag verkar ganska uttråkad? Nu får det allt ta och hända något roligt snart! Säger flickan som var i Kina för ett par dagar sedan. Ständigt lider jag av denna rastlöshet! Hela tiden måste det hända någonting för att jag ska vara nöjd. Samtidigt är jag väldigt lat och ligger gärna i soffan hela dagarna och glor på tv.. Det går inte riktigt ihop det där. Jag är en komplex figur.

Usch.

Usch vad tråkigt jag har det.. För det första har jag gått o blivit sjuk och för det andra har jetlaggen inte lagt sig så jag vaknar vid sex på mornarna, superpigg. Hela gårdagen tillbringades i soffan framför tvn och även denna dag verkar gå i soffans tecken. Ska försöka ta mig ut på en promenad idag iallafall, lite luft är aldrig fel.

Det känns bara som om dom här två veckorna som är kvar är någon slags nedräkning och jag hatar att vänta.. Inge roligt alls. Känns som en evighet innan man får komma hem. Har inte så mycket i skolan heller så det är verkligen bara en enda lång väntan. Blä!

#%!@¤"#!!

Får inte in bilderna i datorn! Blir galen. Håll ut!

Hemma.

Äntligen i Sverige igen. Jetlag är inte att leka med! Vaknade halv sex, av mig själv! Inte ofta det händer.. Har haft en väldigt trevlig resa med massa shoppande och prutande. Maten var väl dock inte mycket att hänga i julgranen tyvärr. Första middagen åt vi på en kinesisk restaurang på hotellet, vi tänkte att det kändes säkrare då de iallafall kunde engelska där (vilket var väldigt ovanligt f.ö). Vi körde på vegetariskt för att undvika hundkött eller annat otrevligt. När maten kom in insåg jag och Rosemarie att vi har beställt en varsin tallrik glaserade gröna kvistar. Det var ju bara att äta och se glad ut.. Kan ju berätta att vi överlevde resten av resan med hjälp av diverse multinationella företag..

Kom hem vid tio-tiden igår kväll och snart ska jag sätta mig på ett flygplan igen. Känns mindre roligt, men så är det.. Den 19e kommer jag hem för jullov, då ses vi igen vänner!

Lägger upp lite Kina-bilder när jag kommer till Östersund..

RSS 2.0