Kollikolli! Karolajne gästar...whoho!!

Vet ni vad kollikolli är..nää för det internt..min och märys första interna grej ihop...yeah baby!!!

VI har vart på campingen, Åt en korv, men där var det kallt..gick mot stan. lifte till körskolan. Nu är vi hemma hos mary och gör oss lite finare..som att du kan bli finare än vad du är vännen...sexy mammi som Garis sa..=P hihi

Snart ska vi upp till södra grön och dansa salsa...Livet som student är på TOPP just nu!!!!

Baby jag glömde min sprit jäkla skit!!

Puss och kram skumbanan!!!!
Karolajne <3


Woowoow

Här kommer en fortsättning på förra inlägget. Det är roligt att man alltid blir så himla snygg på vimmelbilder. Enmeterstungan möter Jay Leno. Snygg haka!


 


Södra Grön.

Igår hade jag trevligt vill jag lova! Började dagen med lite shopping och fortsatte den med grill och alkohol på gårn. Trevligt väder och trevliga vänner, bra kombination. Idag blir det till att städa och tvätta, måste ju visa upp min bästa sida när Systran kommer imorn. Ska bli trevligt med besök! Annars är det inte så mkt den här veckan, eller ja ingen skola iallafall. Tentavecka nu igen, fyfy =( Men det känns bra på ngt sätt iallafall.. Varsågod:


   
(Karro, det fanns inga snyggare bilder, men jag ville ju visa upp stämningen, solly)


En flaska rödvin senare...

Ja men se där! Maria har blivit stor och kan njuta av ialla fall vart annat glas rödvin! Magda jag hoppas du är stolt =) Ikväll blir det suppetorsdag igen, men e lugn sådan för hoppningsvis. Vi har ju en ganska viktig sammanfattningsföreläsning imorn.. Ja, för övrigt vill jag tacka iMatt som skickat ett glassogram till mig. Du är för söt du =) Nej men lite "soppa" då. Puss på er som jag tycker om.

image110

En fin bit.

Sjung med nu och öva på denna härliga trudilutt tillägnad min käre vän.



Kom igjen gutta!
Vi gir alt
Alt for Norge
Ofrer alt
Om vi må
Vi er
Røde, Hvite, Blå
Hele kampen ut skal vi stå på
For Norge
Vårt fedreland

Chip o välkommen till Hajk!

Klagomål fyller min vardag. Jag veet, jag e inge duktig på att uppdatera, jag ska försöka bättra mig så att ni datanördar har ngt att läsa på kvällarna =) Jag hoppas du känner dig träffad Mattias ;) (nej inte du iMatt). Ja jag har en ny nyhet! Wohoo tänker ni! Men ni berörs inte så mkt av den tyvärr. Det jag vill berätta är att Norrbaggen idag fick sin alldeles egna etta i mitt framtida hus. Nu tror jag hela klassen är samlad. Tänk vad roligt vi ska ha, krypandes i korridorerna framåt 03.00 på söndagmornarna. Halleluja, praise the  lord! Oj det lät lite ironiskt men det ska det inte vara! Solen skiner, jag mår lite bättre och Systra mi kommer på måndag. Kul! Då ska jag visa dig alla loppisar i staan Karra!


Norge, vårt fäderns laand!


image109

Men se där! Nu har norrkvinnan skaffat en egen blogg!


Razzia i studentkorridoren

Nja det var väl att ta i! Men polisen gick omkring i Karolines hus och knackade dörr som i värsta Beck-filmen. Tydligen hade någon slängt en grill i sopnedkastet om jag fattade det rätt. Vilka hemskheter! Som ni märker har vi värsta dramatiken här uppe, ojojoj vad galet! Ja vad har jag mer att berätta? Inte mkt, jo solen har skinit på oss ett par dagar nu. Väldigt trevligt vill jag lova... Det var det. Hej!

image108

Karolajne guestar...

Nå fikk jeg muligheten at skrive ett gestinlegg på Marias blogg, valgde at skrive det på norsk..Vet ikke hvorfor men det blir litt mer morsomt da!

Idag har jeg og Maria vart i byn. Maria köpte en kempe fin kjole, genser och topp. Nå bli hon fin til sommeren! =)
Sen gikk vi runt på de loppemarkeden som finns her i byn, fant ikke noe fint idag, men det er göy att bara gå og skikke. 

Nå sitter vi og drikker rödvin og ser på "So you think you can dance" Skandinavia og koser oss, snart ska vi gå på
Suppe-torsdag og finne noen pene gutter at snakke med. =D =D

Håper alle andra i verden har det fint! Kos dere videre under kvellen!

Kos och klem fra
Karoline        Maria hilser osså!

image107

='(

Usch usch, min älskade Nina ska lämna oss =( Förstår dig på ett sätt gumman men oj vad jag kommer sakna dig! Mattias är beredd att göra inträdesprov för att bli ny medlem i vår trio. Goda räkmackor är allt som krävs! Men med dåliga nyheter kommer goda. Jag lyckades hitta en alldeles egen etta idag som jag får flytta in i första juli. Såå skönt! Det bara sprudlar i hela mig =D Härligt. Om två timmar sätter jag mig på planet till Östersund igen. Nya tag!

Märstaaa

Klockan tre åker bussen till flygplatsen med mej. Sen tar det bara nån timme så är jag hemma! Woooho! Det blir fullspäckat schema dom här dagarna, huur ska det gå? Ujujuj

Dom kallar oss Trion

image106

Piss skit!

Bläää! Det har snöat! Jag som trodde min vår var här för o stanna ju, kommer ni ihåg? Och det äckligaste av allt är att det är slaskigt o blött och jag blir alldeles blöt om fossingarna. På onsdag förväntar jag mig att ni fixar sol där nere i fjollträsk för jag tänker minsann inte ta med mig någon vinterjacka! Fröken trots är i farten igen förstår ni.

Jag tänkte vi kunde grilla!?

Årets första grillning igår ja. Gud så gott det var. Det blev lite vin på det måste jag erkänna men i alldeles lagom mängd denna gång. En liten svängom på Plaza avrundade kvällen, som för övrigt var väldigt lyckad! Idag skiner solen så jag ska försöka leta mig ut alldeles snart. På onsdag kommer jag hem!


Missöden efter alkoholkonsumtion.

Ja som sagt haha. Igår vaknade jag och det var länge sen jag mådde så dåligt. Kom inte upp ur sängen förrän klockan sex (ingen skola klockan tio alltså!) och än idag har jag känningar. Det har nog bara hänt en gång tidigare och det var på segelturen i Australien. Behöver inte säga mer om det. Inlägget här under blev tydligen skrivet någon gång efter min o Karros trevliga barbesök. Det blev lite av en chock för mig att läsa det, har inget minne av att jag gjorde det nämligen. Jag har nog en aning om vad det handlar om men det håller jag för mig själv =) Usch efter bakisdagar som dessa vill man aldrig mer dricka vin. Ska grilla imorn, förhoppningsvis blir det cola till min biff, men man vet ju hur det brukar sluta...


Vaaaaah!?

Men vad hände nu? Det där har jag aldrig varit med om. Gud vad konstigt! Usch! Aah imorn klockan tio. Men vaaaaah?! Blä!

Vår härliga vår.

Inge mer snö nu tack! Hoppas våren är här för att stanna!

När jag var liten var det tydligaste vårtecknet när gubbarna kom med "sopbilen" och sopade bort allt grus. När dom kom fick man ta fram cykeln och hur mysigt var inte det? Det var också skönt att veta att det inte skulle göra riktigt lika ont när man kom springande på asfalten och plötsligt ramlade. Nu för tiden tycker jag nog att när knopparna slår ut och solen börjar värma, när det kryllar av människor på gatorna och folk ser gladare ut, då är det vår.


Enough is enough

Alltså hela den här bloggrejen har varit kul men det känns lite som om det har gått för långt, gått till överdrift och blivit ointressant. Det finns ingenting att skriva om och man har någon skum press på sig att få ur sig så mycket som möjligt. Jag vet ju att det finns människor som läser min blogg varje dag och att det lixom har blivit en del i vardagsrutinen, men det är inge kul längre. Jag säger inte att jag lägger ner bloggen, men vi får nog se hur ofta jag uppdaterar den. Gonza du förstår väl varför jag gör så här? Det är ditt fel, eller lite iallafall =)

RSS 2.0