Ååååh!

Mina små satar! Jag måste nog ha världens sötaste vänner! Dom har lurat och begragit mig hela veckan och jag har irriterat mig på dom små tofflarna som sagt att dom hade planerat helgen med "pojkvännerna" vilket medförde att dom inte hade tid för lilla mig och min 25 årsdag. Skulle ha ätit middag med tre av dom bästa, men tågtrubbel medförde en tripp till uppsala för att hämta upp en av dom tre. Väl där blir jag överraskad av åtta goingar som har ordnat trerättters och skumpa och massa presenter, outfits och utgång! Har aldrig blivit så rörd och överraskad! Tycker verkligen om er hur mycket som helst! Ska grina mig till sömns nu älsklingar! Ni e bäst! Älskar er!

Lika som bär.



Maria Karlsson?                                      Kristina Lugn?


Det säger iallafall min pappa ='(

Kalas!

Imorgon beger jag mig några mil närmare hufvudstaden. Hur är väderläget där? Kan ni lova mig noll-gradigt? Det vore en fin födelsedagspresent till damen som på söndag blir gammal. Jag behöver tina som ni säkert kan förstå. Ses snart då! Puusss på er


Ett inlägg om siffror.

Imorgon ska det bli -38 C i Östersund! Det är inte normalt. Min lägenhet uppmätte idag +16 C. Inte normalt! Snart lägger jag mig i ugnen och steker lite.


Närhet.

Mina nymålade ögonfransar klibbar ihop och lämnar efter sig svarta tårar. Mina andetag gör mig gråhårig på några sekunder. Mina nytränade lår sticks och vill bara gå hem, bort från det kalla. Solen skiner så vackert över vinterlandskapet men till ingen annan nytta än just det. Kylan har letat sig in på Södra Grön. Jag behöver värme. Sol. 


Tack!

Glömde mitt kopieringskort i maskinen i torsdags. Trodde det var förlorat och hade inte ens tänkt fråga efter det. Var ändå i bibblan idag och tänkte kolla om någon mot all förmodan ändå hade lämnat in det, hade ju trots allt 130 kopior kvar på kortet. Konstigt nog finns det en hel hög inlämnade kort som folk glömt och bland dom fanns även mitt. Blev jätteförvånad och en rätt härlig känsla infann sig i kröppen. Det handlade ju inte om några pengar, men den som hittade kortet hade ju lika gärna kunnat ta det. Ibland tror jag ändå att det finns hopp för mänskligheten. Snälla människor!


Myrra.

Titta vilka fina jag fick i förskottspresent av Bita, My och Johanna! Tack tjejer, dom passar perfekt hos mig ju =)



Can u see why a need a camera? Mobilen gör dom inte rättvisa =(

Nödinlägg.

Detta inlägg skriver jag endast för att få firren ur min åsyn. Kommentarer jag fått på bilden: "Vad är det där i mitten? Har du leverpastej på fisken?" "Vart är fisken?" "Har du choklaadsås under eller?!".

Man kan inte alltid ha tur i livet!


Alltså!

Blir ni bjuden på tjusig middag hos denna dam, för guds skull tacka nej!
Vilken flopp dagens fiskgratäng blev! 

Hemlagat mos ska självklart involveras i denna anrättning och ägg ska tillsättas för bästa färg. Tyvärr hade jag för lite potatis i moset, så det blev alldeles rinnigt och geggigt av allt ägg! Det ordnar jag! tänkte jag och slängde in en potatis och lite vatten i micron. Failure! Plan B - ner med lite pulvermos i blandningen. Funkade! Resultatet:



Vidrigt! Moset var nästan hårt och alldeles torrt, paneringen var torr och dessutom brände jag mig asmycket på tummen så den är obrukbar ett tag nu framöver! Men jag försökte iallafall och visst är väl det hedersvärt?!


Torsdag: Jajjemän!

OJ!

 

Här har det varit tyst från min sida, det beror bland annat på att jag har jobbat som en gris de senaste veckorna och har varit helt slut när jag kommit hem efter jobbet.

Men mest för att jag är glömsk

Mest därför

 

Och mitt hårda arbete i sin tur resulterade i min sjukdom som jag har nu, som i sin tur sätter 50 års festen (25 + 25) jag ska på i helgen i fara.

Det är en maskerad, jag och min (o)käre vän Kalle kan ha bästa dräkten på hela festen. Blir det inte så om jag kan gå, besvikelse.

Bild kommer nästa vecka kanske!

 

Annars då? Vad har du gjort? Ja, ja. Visst var det en läskig krasch? Jävligt tur att hon skadade sig värre

 

Har jag någonsin berättat om den dagen jag hade på mig olika skor till jobbet?

Haha! Den är klassisk

Jag hade på mig en nike sko och en adidas. Någon gång efter lunch märkte jag det. Och ingen på jobbet märkte heller

Hur kan man gör det?

Jag vet faktiskt inte


  


Men, jag är tillbaka igen! Inte på topp, men inte på botten!

Vi hörs nästa vecka igen

 

/iMatt


Maria Ali.

Idag har jag tagit upp min boxningskarriär igen. Satan vad jobbigt det var! Min kondis är lika med noll så ni kanske förstår att flåset var okontrollerbart när jag försökte slå Karro. Men kul! Det var det! Prova vet jag. Skönt att få ur sig lite agressioner om man har några. Annars kan man låtsas, det gjorde jag och jäklarns vad jag slog hoho!


Maud på danska.

Så har ännu en dag gått. Lite skola, lite semla, lite dans, lite mat och nu sitter jag här igen. Semla är verkligen inte gott, trots att jag tog vaniljkrämn istället för mandelmassa, trots att jag egentligen älskar grädde och bullar. Det klickar inte riktigt för mig? Illamåendet spred sig i min arma kropp efter sista tuggan. Nej tacka vet jag lök. Det måste vara livets krydda. Lite rå lök på en saftig burgare, lite rostad lök till körven med moset, lite rödlök i farsans creme fraiche-sås, eller varför inte lite vitlök i tja vad ska vi slå till med, allt? Can u see where I'm going? Marre gillar lök.


The vurp is made!

Trodde jag skulle klara mig i år. Det kändes så. Men nu är den gjord, årets första vurpa ='( Pinsamt! Men som tur är skonades jag från smärta. Ett stort tack köttiga bakdel, jag håller dig kär!






















Exakt så här såg det ut! Dock var bruden ett par år yngre
och klarade sig från lårbensskador och bruten stjärt.

 


En kärlekshälsning till alla mina, ni är betydelsefulla ♥

Piruetter på Storsjön i solskenet.

Blev en liten skridskotur idag. Väldigt mysigt, solen sken och massa människor hade letat sig ut. Östersundsborna tar det här med friluftsliv på allvar. Storsjön har förvandlats till en liten vinterstad med iglos, skridskobanor, solstolar och annat smått och gott. Skridskor kan hyras gratis och slipning av sina egna ordnar dom även det gratis. Man blir ju alldeles chockad över stadens vänlighet! Kom hit o mys med mig Märstabor!

 


Lika som bär?

Tydligt det.

Quotation.




"Jag ville bara ligga i fosterställning och fisa. Men det gick inte!"

-Anonymous




Här står vi och smular.


Stipendium?

Är det någon som har något tips om vart man kan ansöka om stipendium? Finns hur många som helst men jag hittar inte riktigt något som passar mitt ändamål. Eller kanske finns det någon som vet något företag som kan tänkas skänka ett litet bidrag? Vet inte vilka som läser min blogg så det e väl lika bra att testa den här vägen =)


Curry curry.

I mitt yrvakna bakistillstånd fick jag igår ett glädjande besked av min lärare. Jag har fått en plats i Swindiaprojektet! Wowowowoowwooooo säger jag! Jag och 8 tjejer från min klass drar iväg till universitetsstaden Pune runt den 18e augusti och kommer stanna i tre månader. Vilket äventyr va? Dessutom kommer vi få två veckors semester då man kan resa runt som man vill. Kanske blir en trip till Goa? Jag är en rätt lycklig tösabit nu vill jag lova!


Hej.

Shit vad hände? iMatt glömde att det var torsdag och det gjorde min mor som brukar påminna också! Det blev ingen Torsdag: Jajjemmän! Vilket svek, vilken tragedi! Vi får se om han återgäldar oss. Kan man ens säga så? Hur översätter man "I'll make it up to you"? Det är frågan.

Snart ska jag hem till Magda och bada lite i deras varma bubbelpool, snacka lite skit och dricka nåt glas vin eller kanske tre. Kommer bli trevligt, det tror jag det. Hej dåå.

Droger och Restylane.

Ser ni en dam ute på stan med en misstänkt, misslyckad läppoperation, bli inte förskräckta, det är bara jag! Min underläpp har helt utan förklaring svullnat upp till dubbel storlek. Bildbevis finns  men är ej publicerbart tyvärr, då vederbörande ser drogpåverkad ut.

Tjenna!

Det går utför. Ni sviker mig =( Fast några trogna läsare finns kvar konstigt nog. Vad ska man skriva om egentligen? Trams? Jag vet inte. För er som inte vet kan jag berätta att jag kaaanske kommer tillbringa tre månader i Indien i höst. Vad sägs om det?! I helgen får jag besked om jag fått en praktikplats i de heliga kossornas land. Håll alla tummar ni har!

Ska passa på att grattulera min kära far på femtioårsdagen också när jag ändå är igång. Smörgåstårtan hägrar!

RSS 2.0