Bananarama.

Damen här har sadlat om och blivit husfru. Banan och choklad i en kaka, kan det vara gott? Återstår att se!

 

Stick stick.

Nu är det tråkigt att blogga igen. Märks det? Helgen har varit mkt lugn iallafall och jag måste nog erkänna att det har varit rätt skönt! Imorgon har jag bokat tid för vaccination iallafall. Nio sprutor! Nio!!! Med allt gift som ska sprutas in i mig blir jag inte förvånad om jag antingen kommer se helt sjuk ut eller bli sjuk. Galet! Två tusen spänn kommer kalaset gå på. Mindre trevligt! Men hellre sjuk på hemmaplan än i Indieland!


Jag gillar djur, djur gillar jag!


Flowers on the brevletter.

Var precis ute o gick en sväng i vårvädret. Lite najs! Med jackan uppknäppt och musik i lurarna traskade jag på barmark. Mycket uppskattat! Glömde så klart att ta med kameran, är ingen riktig kameraman ännu tyvärr. Lika skönt var det att komma hem till en lägenhet som luktade Ajax. Det är också lite vårigt tycker jag på nåt sätt.

Hörde att ni fått massa snö där nere igen. Inge bra när jag ska komma hem om ett par dagar! Hade ju hoppats på att få ta fram vårjackan. Men det kanske löser sig! Ses sen!


Mu.


=o

Här var det dött! Skärpning!

Leprechauns all over!

Idag är det ju St Patricks day för bövelen! Denna irlänska högtid har jag firat runt om i världen ett antal gånger och det brukar gå ganska vilt till! Trots mitt irlänska ursprung (?) har jag dock inte lyckats hålla takten med de galningar man stött på genom åren. Imorgon firar vi denna dag på vår studentpub Oscars. Kan nog bli skojsigt, tror ni inte?


Filmtajm!

Skolan bjussar på film, The surrogates med Bruce Willis, och massa popcorn. Dumt o missa! So long!

www.tjuvlyssnat.se

Två killar ~12 sitter och diskuterar att istapparna som hänger från taken ser farliga ut.
Kille 1: Men tänk om det typ kommer ut en rökare och får istapparna i huvudet.
Kille 2: Ja, men rökning dödar, de har ju blivit varnade! Det står ju till och med på paketen.

Sunday bloody sunday.

Är ni lika sega som jag? Vad är det med söndagar egentligen? Orkar lixom inte ta tag i dagen. Som tur är har jag bokat ett pump-pass klockan sex så man får röra lite på fläsket. Vad tycker ni om melodifestivalen? Jag måste faktiskt erkänna att jag inte klarar av fröken Annas röst. Gillar inte alls låten och kommer inte kunna lära mig att gilla den heller. Jag höll på Salem. Den enda låten som höll måttet och hade lite kvalité. Vi får väl se hur det går sen.. Ha det så bra sista timmarna av helgen nu friends!


Jag dör!

Gick ut ikväll, nykter för en gångs skull (eller ja två drinkar innnför västen men det räknas väl typ som nykter tycker jag iallafall). Vad tror ni händer? Marre får ryggen full av spya. Vad är det med folk egentligen? Jag är för gammal för sånt här!


Tänk vad ett par vänliga ord kan göra!

Min kära blomma höll på att dö upptäckte jag till min förskräckelse idag. Vet inte vad som flög i mig men jag fick dåligt samvete haha! Var tvungen att säga förlåt, det var inte meningen, med ångefull röst innan jag gav den en skvätt vatten och lämnade den åt sitt öde. När jag kom hem såg jag att den repat sig. Jag vill tro att det var mina små ord som väckte den till liv igen..


Tips!

Tryck inte upp röven mot vattenledningarna när du rakar benen i duschen!

Nya!


No, I'm not a Nazi!

Natt.

Vill inte sova, det är tråkigt. Imorgon bitti kommer jag vilja sova, ni vet hur det är. Kan berätta att jag igår efter att jag precis somnat in drömde att en svart liten äcklig katt kröp omkring under mitt täcke. Vid det här laget vet ni hur jag reagerar vid incidenter likt denna så jag antar att ni inte blir förvånade när jag berättar att jag flög upp ur sängen, snabbt som satan tände jag lampan och slet bort täcket, för att sedan lägga mig igen som om ingenting hänt, med en liten dos av hjärtklappning. Världens längsta mening. Jag är lite speciell av mig men i efterhand kan jag skratta lite lätt åt mina galenskaper. För övrigt vill jag berätta att kameran har anlänt, jag hämtar den imorn. Jag vill även berätta att Ellen Degeneres är min idol, vad ni än tycker. Sov sött så småningom småttingar! Oh fem S.


Chalalalalalalalala.

ÄNTLIGEN har vi börjat skriva på C-uppsatsen. Satt sju timmar idag och fick ungefär 2-3 sidor nerskrivna. Det tar tid sånt här förstår ni! Men det känns som om man är på banan nu iallafall (banan inte banan hoho) och har lite koll på vad som ska göras o så. Lättnad! Det här livet passar mig perfekt. Jag äger min egen tid så att säga, ingen som säger åt mig att göra si eller så. Jag sköter mig själv! Bäst.


Kolla vad jag har köpt ra!


Röda Faran.

Emily o Tobbe kom inte med planen som gick idag. Sportlov ni vet, alla ska ju hem från skidbackarna. De få platser som fanns kvar på tåg o buss hade hutlösa priser. Äckliga SJ. Men iallafall, jag kom på den briljanta idén att dom skulle köpa en bil. Sagt och gjort! Nu har de precis åkt iväg i sin röda lilla SAAB och lämnat Östersund bakom sig. Vilket äventyr va!

Pärlan:



1500 spänn. Inte dåligt!


Tips!

Skulle aldrig rekommendera något för er om det inte vore asbra. Jag är med i något som heter Buzzador där man får erbjudanden om att prova nya produkter. Igår fick jag hem ett paket med duschcreme tillexempel. En låda full! Man behöver inte betala någonting, det enda kravet är att man ska prova produkterna, ge lite prover till sina vänner och sen skriva vad man själv och de andra som provat tyckt om produkten. Har tidigare fått hem paket med massa deodoranter, en låda full med godis, ansiktscremer mm. Ni förlorar inget på det så gå med vet jag!

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=marre112

                                                


Oväntat besök.

Alltså den här veckan har jag blivit överraskad för ett helt år. Ringde min kära kusin igår vid sex-tiden och då meddelar hon att hon och Tobbe precis ska kliva på planet upp mot Ö-town! I had no clue! Trevligt tycker jag. Medans jag ska tillbringa heela dagen med uppsatsskrivande i skolan ska herskapet (?) hyra skoter och roa sig. Vilka enar va! Time for school! Baj


Statusuppdatering: C-uppsats.



"Jag ska köpa lite läsk så att jag kan göra mig en grogg".



                                                                                                       - Karoline, 15:47


Äckliga C-uppsats!

Blir galen på den här skiten. Syften och forskning hit och dit. "Frågan är för bred" "Sök mer information" "Gör det, gör det!". Vad vi än gör blir det inte rätt. Kul att man fått öva på att skriva sånna här grejjer innan kursen börjat. Jag gillart inte men vi kommer klara det! Erkänn Karro!


Baack!

Åh vilka härliga dagar jag har haft neröver! Födelsedagsfirande, överraskningsfest, överraskningskväll i stan med fancy dinner och bio. Shutter Island var bra enligt mitt tycke och smak. Hade gärna stannat hemma ett par dagar till för att få hjälpa syrran med flytten. Hon har blivit flytta-hemifrån-mogen nu och lämnar mor och far i deras ensamhet.

Fick för övrigt en "kamera" av mor o far i börfdejpressent. 190 riksdaler pungade dom ut, därav bildkvalitén (just nu får jag inte in bilderna bara för det, men håll ut). Den får följa med på galej med mej och så ska jag införskaffa en riktigt en för pengarna jag fick av dom istället. Tack alla för alla fina presenter! Alldeles för mycket tycker jag. Nästa gång räcker det med en triss (vinstlott uppskattas)! 


RSS 2.0